Dagens vild-danny

Puha! Danny tog då ingen hänsyn till att matte fyllde år idag inte. I och för sig var det jag som valde att vi skulle vara på stora utebanan och jobba, men lite hade han väl kunnat skärpa till sig haha...

Gramanen var på för säkerhetsskull och jag höll honom kort redan i skritt då det kändes ungefär som att han skulle explodera vilken sekund som helst. Efter lite övervägande tog vi trav och han spänstade på i full rulle, proooooo!!!!

Efter ca 10-15 minuters trav under lättridning hade han lugnat sig lite och jag sa "försiktig galopp" men Danny förstod det ungefär som "YEEHHHAAA!!!" Ryggen som en ostbåge och hoppandes runt med en jädra fart innan jag fick tag i tyglarna och kunde stoppa eländet. Vi lyckades efter lite om och men galoppera några varv åt båda håll och sedan är det ungefär som att spänningen släpper. Han lugnar ner sig, lyssnar och är helcool. Duktiga häst! Lite mer träning på att rida utomhus så blir det där bra!

Lina och Danny idag:


L

Hej Frida!

Jag är gammal FRKare (och har haft din mamma som gymnasielärare) och tycker det är jätte roligt att läsa dina blogg! Det var några år sedan jag flyttade från falun och nu läser jag till jurist så någon häst har jag tyvärr inte alls tid med, därför så fint att man får en liten hästdos genom att läsa din välskrivna blogg! På "min tid" var det fortfarande gamla stallet som gällde och jag red på bla ascot, dinostep, akilles och ceylon. Finns någon av de gamla trotjänarna kvar? Vore jätte skoj, om du har möjlighet, att se bilder från stallets insida. Vore också roligt att läsa lite om dina framtidsplaner, du verkar vara en driven tjej. Vill du läsa vidare och hur ska du isf göra med hästarna, eller ska du satsa fullt ut på en ryttarkarriär?

Ha det gott och fortsätt ditt fina jobb med bloggen!

Haha hästarna ska vara så laddade :) Jätte fin bild också :)

Om du skulle rida ut mer kanske Danny inte skulle vara lika laddad ute? :) en tanke bara :)

Det var väl de hon skrev? Att hon skulle träna på det mer?




Kom ihåg mig?