En annorlunda vecka

Regnet öser ner och min familj (minus mig) har åkt till Kroatien för en veckas värme. Här är det 11 grader och ösregn, där möttes dom av 30 grader och klarblå himmel... Jag och sambon passar i alla fall huset inklusive hundar och marsvin, och så Avalanche såklart! Det är lite pyssel eftersom båda jobbar heltid och vi har en valp hemma, men jag jobbar mycket dygn och långturer, så då är man mycket ledig också. Vi fick ihop det! Väldigt skönt att bo i hus med disk- och tvättmaskin på plats... OM jag saknar detta i lägenheten hehe.
 
Danny tränar på borta på Segersta och det är väldigt skönt att han är där just under denna kaosvecka. Jag ska åka dit på onsdag-torsdag nåt och träna, längtar så det kliar i fingrarna!! Men istället ägnar jag lite kärlek åt lillebror Aval som äntligen börjar se ut litegrann som en häst. Sommarbetet har gett honom mycket bättre hull och han växer så det knakar på höjden. Ska nog mäta honom igen vid tillfälle, roligt att se kurvan uppåt! Det går även jättebra med manen nu. Visserligen hann han klia av halva manen innan vi kastade oss över honom med dessa antikli-produkter, men sedan dess har han inte kliat något mer. Så han ser väldigt rolig ut men det lär ju växa ut sakta men säkert, tur han inte ska visas i år.
 
Nu ska jag tända lite ljus och krypa ner i soffan. Valpen Alice sover tungt på mina fötter nu när jag sitter och skriver vid dator och det är såå mysigt. Kram!
 
 
 

5 om Danny

★ Han är hemsk i stallet på mornarna för att han har så bråttom ut i hagen, oftast rör han inte morgonhöet och äter ungefär halva kraften - sedan har han inte tid att vänta inne längre, han vill UT. Däremot står han som ett ljus så fort man har satt på honom grimman, för då vet han att han kommer att få följa med ut och det räcker för att han ska bli lugn. 
 
★ Jag har lärt honom kommandot "godis" så säger jag "gooodiis" när han står i stallet så kastar han upp huvudet med stora glada ögon och öronen spikrakt framåt. Sedan följer han mig med blicken vart jag än går tills han har fått sin gotte haha! Så onödigt hahah men han blir så glad att man skrattar högt varje gång.
 
★ Han är alltid SUPERGLAD när man rider. Öronen växlar mellan lyssnandes på mig och spikrakt framåt. Han vill alltid framåt och är mjuk som en gummiboll att rida i traven. Det har blivit busenkelt att växla mellan samling och framåt. Däremot är han verkligen inte lätt att sitta ner på i trav haha! 
 
★ Från början tyckte jag att Danny var väldigt opersonlig, han var stirrig och för det mesta verkade det mest snurra i huvudet på honom. Nu har jag lärt mig honom och ser under den där "virriga" sidan hos honom. Danny är inte den lugna, trygga, hästen du kan sitta i boxen med som tittar tillbaka med kloka ögon, men han har ett hjärta av guld och har aldrig under tiden jag ägt honom lagt ett öra bakåt åt en människa. Lite snurrig är han allt och många gånger vill man slita sitt hår i stallet med honom, men han ger det gränslöst tillbaka genom att alltid ge ALLT i ridningen. Han är dessutom som en tiger på tävlingsbanan och går in med ett självförtroende som inte är av denna värld på tävling.
 
★ Han är som två olika personligheter mot människor respektive hästar. För om han är som ett lamm, som aldrig skulle se sur eller grinig ut mot människor - då är han motsattsen mot andra hästar. Jag begriper inte var han får självförtroendet från, men han är STÖRST och ska bråka med alla boxgrannar. Riktigt otrevlig och det är ett ständigt grälande på honom vid fodringarna. När man hanterar honom själv är han helt tvärtom, lite nervös och känslig. Blir väldigt olycklig om man skulle höja rösten åt honom och absolut så långt ifrån matcho man kan komma. Jättetokigt :-) 
 
 
 

Träning tjohooo

Får gåshud!!! Aldrig har han väl sett så vuxen ut på film :D Gör passage, piruetter, slutor - och allt på film. Kolla öronen - nästan hela tiden spetsade rakt framåt. Han tycker ju att det är så roligt och tro mig, det tycker jag med. Spricker nästan av lycka av att vi har detta på film. Nu började inte passet riktigt lika bra med vingliga byten, en mängd ofrivilliga byten och lite ostadigt överlag. Men med världens bästa hjälp från Jeanna så fick vi till det och till slut satt allt kalas. Älskade bästa Danne, att jag får göra resan med denna häst är otroligt.
 
Filmen är 8 minuter så alla kanske inte orkar se, men sammanfattat är det passage och skolor i trav i första delen av videon, vid 03.20 rider vi piruetter och byten och vid 06.50 lite galoppslutor och något byte. Hoppas dock att ni kikar på allt såklart :D 
 
Tips; Ändra kvaliten på videon till HD (kugghjulet nere till höger) samt klicka upp i helskärm, annars blir det så smått.
 
 

Så BRA :D

Pappa filmade med riktiga filmkameran i superbra ljus på Segerstas flotta utebana idag när jag tränade. Det gick från lite bytestok i början till superbra :D Har kanonfilm på lite allt möjligt piruetter, trav, passage, byten - slänger upp så småningom! Tjoho. Tack för alla vettiga kommentarer i förra inlägget förresten.
 
 

Svar

"Hur tänker du kring träningen av Danny? Är det inte tråkigt att du hela tiden skickar iväg honom och sen rider på nån annans arbete? Vill du inte klara av att träna honom själv? Eller är det så viktigt för dig att klättra i klasserna snabbt? Oerhört nyfiken! "
 
Först och främst , jag har haft Danny i 2,5 år. Under dessa år har han stått hos Jeanna totalt två gånger. En gång för prick ett år sedan när Danny skulle lära sig byten - något som är otroligt viktigt att det blir rätt. Jag som aldrig lärt en häst byten tidigare ville absolut få hjälp av min tränare med detta. Danny stod då hos henne i 2,5 vecka (alltså väldigt kort tid) och lärde sig första steget i rena byten. Hon hann absolut inte befästa något på så kort tid, men Jeanna la en grund som jag sedan kunde fortsätta på - med hennes hjälp från marken.
 
Det andra tillfället han har stått på Segersta var nu ett år senare. Denna gång för att få hjälp med serierna eftersom Danny blir väldigt eldig när jag har försökt byta flera byten i följd. Vi bestämde att Jeanna skulle rida honom igen på samma sätt under ungefär lika lång period som året innan men tyvärr skulle hon iväg utomlands och tävla, då det blev bara 10 dagar senast. Att Danny då åker tillbaka nu och fortsätter jobba på det som påbörjades är väl precis enligt plan.
 
Hur två korta perioder på Segersta kan ses som att jag "hela tiden" skickar iväg honom begriper jag inte. Danny är en häst som är bättre än någon annan häst jag har haft, och han är bara 8 år. Det är jätteviktigt att han matchas rätt och JAG har inte utbildat någon häst mot GP någonsin i mitt liv. Att ta hjälp av en tränare som har den erfarenheten med många hästar är KLOKT och inte något "fult" eller "rida på andras arbete" som en del verkar tycka. Jag är mån om att min fina häst får rätt utbildning, av mig tillsammans med min tränare. 

Dags för Segersta igen :D

Så glad eftersom jag imorgon åker mot Enköping igen, äntligen!! Ska träna för Jeanna med Danny och sedan blir han kvar där ända till Falsterbo, då hämtar jag hem honom igen. Eftersom han bara var där 10 dagar sist så tyckte vi att det vore bra med en liten sväng till för honom på Segersta, och denna gång är jag hemma så jag kan åka dit och träna med honom under tiden han står där, vilket är prima!
 
Så han kommer hem till 6 juli, sedan blir det starter på Hagfors meeting 18-20 juli och andra omgången division 1 med laget! Nu hade vi ingen placering med laget sist, så vi jagar på. Det var så otroligt hög nivå på lagen i första omgången i Dyltabruk, så vi får se om alla lag fortsätter med samma ryttare även omgång 2. Spännande! 
 
 

Underbara små

 
 

Pangdag

Skrev ju visserligen ett inlägg i morse men nu sitter jag i soffan med datorn i knäet och tyckte att jag nog kunde skriva en rad till! Började dagen med morgonfodring i stallet och det är allt lite magiskt att släppa ut hästarna tidigt på sommarmornarna. Solen lyser, hästarna ut i gräshagarna och allt är så tyst och stilla. Sedan tycker jag om att "göra klart" stallet, så att mocka, packa hö och sopa snyggt innan jag lämnar stallet är nästan lite terapi. Sedan åkte jag hem och åt frukost, läste lite bloggar och njöt. Där har vi en till känsla jag älskar, när klockan är runt 9-10 och jag egentligen är klar med alla måsten för dagen. Heeeela dagen kvar att göra precis vad man vill :D
 
Passade på att städa lite i lägenheten, handla och sedan åkte jag tillbaka till stallet igen och arbetade Danne lite från marken. Proppade fickorna fulla av godis och sedan var det piaff-dags. Lite trevande från början då det var ganska längesedan jag gick bredvid honom och jobbade, men så kom han på vad det var jag var ute efter och då gick det riktigt bra! Några riktigt fina och jämna tramp. Mycket klapp och beröm.
 
Sist men inte minst blev det även lite träning för mig och över en mil med pigga ben fick jag till! Jag går alltid med musik i öronen och det är verkligen SÅ skönt. Fast inget slår nog känslan när man har tränat, klivit ur duschen och alldeles varm och gosig kryper ner i soffan med lite gott. Precis vad jag gör nu!! :)
 
 
 

Mysig midsommar

Gårdagen var så härlig! Vädret hade väl dock kunnat få vara lite varmare men.. Jag firade i alla fall midsommar hemma med familjen, åt så god mat och såklart jordgubbstårta till efterrätt! Efteråt åkte jag och mamma och kvällade hästarna och gick ut och sa glad midsommar till Aval ute på betet. Dom är för underbara och kommer i full galopp när man ropar, dessa ljuvliga nyfikna unghästar alltså! Allt bra med honom också.
 
Idag blir en lugn, ledig dag. Ska göra ett par ärenden på stan och i övrigt blir det nog en stund i soffan med en bok i handen. Ha en fortsatt trevlig midsommar! ❤ 
 
 

Lite video :))

Det sprakade under fötterna på Danne idag och helt lätt var det inte att hålla styr på honom! Kindkedjeskyddet var på villovägar efter puts och han berättade bestämt att det inte var bekvämt att gå med ren kedja under hakan. Så han går emot handen lite men överlag en fin känsla ändå :D Mamma filmade bara lite trav och samlingsarbete i galoppen för det var det jag ville se hur det såg ut nu, men tänkte ändå att ni kanske ville se. 
  

#realdanny

Dör hahahah




Jättefina hästar idag

Idag är en såndär dag jag bara vill bubbla och glädjas över att Danny är min häst. Att JAG kastade mig över telefonen efter att ha sett en videolänk på honom första gången, två dagar senare satt i sadeln och redan samma kväll ringde tillbaka och bad dom boka tid för veterinärbesiktning. 
 
Han var så fin idag, SÅ FIN. Red i ridhuset för första gången på ganska länge då det har varit så skönt att rida på utebanan nu under sommaren. Tyckte dock att jag behövde se oss i speglarna lite och dessutom är det bra att variera underlagen, och i ridhuset sviktar det lite mer. Danny som vilade under gårdagen var på hugget och ganska het, men som alltid på ett bra sätt. Han har helt kommit ifrån den där "starka" känslan i handen som jag upplevde stundtals förrut, troligen för att han orkar bära sig mycket mer själv nu. Istället behåller han nu den där lätta, fina känslan i handen trots att han nästan sprakar av energi framåt. Super! Högerpiruetterna är verkligen bra och han vänder så enkelt, medan vänster fortfarande är lite svagare. Där får jag jobba lite mer, jämfört med höger där han håller sig aktiv av sig själv. Tog även lite trav och passage och när jag spanade i speglarna kunde jag bara le brett, så bra var det! :D
 
Red även ett pass på Besten som är en liten häst jag rider nu under ett par veckor. Han har varit lite stark och okoncentrerad under dom första passen, men idag släppte det ordetligt och han arbetade med mig istället för emot. Mjuk, fin och lugn där det sistnämnda är viktigt på denna lite överpigga häst. Men nog är det ett lyxproblem med för mycket energi :-) 
 
Nu ska jag åka ut och klappa lite på Aval i sin sommarbeteshage där han bara njuter dygnet runt. Mankliandet har upphört sedan vi började smörja in honom med bio skin oil från Leovet, tack och lov! Håller nu tummarna att det håller i sig. 
 
Dagens danne.. :D



 

Host host

Sambon kom hem från summerburst med världens förkylning och inte tog det många dagar innan jag vaknade upp med täppt näsa, host och snörvel. Tur jag inte har några särskilda planer för midsommar mer än att umgås med familjen, äta gott och åka ut med båten vid fint väder. Tidigare år har det mer varit fullt ös, men det ska bli väldigt skönt att bara vara lite detta år. 
 
Danny tränar på och har ingen tävling förrän 18-20 juli då Hagfors meeting är. Det är alltså över en månad innan han ska starta igen vilket känns lite dumt för han går verkligen tokigt bra på träning. Men sen har han väldigt sällan svackor heller så vi är nog lika redo om en månad! Han kommer attt gå MSVB:2, MSVB:4, MSVB:4 under meetinget. Men fram till dess kommer vi att hinna med lite Segersta och det ser jag fram emot jättemycket. Lite beroende på boxplats så åker Danny eventuellt dit tidigare än mig, annars åker vi dit tillsammans framöver. Håller er uppdaterade :)
 
Nu blir det soffmys och lite hostande i takt med sambon senare ikväll! Kram!
 
 

Godmorgon måndag

Skulle egentligen ha skrivit en inlägg igår men så kom pojkvännen hem med tåget efter summerburst så valde att umgås med honom istället. Måste bara skriva en rad om Dannes pass häromdagen! En väldigt lagom tempererad kille trots värmen och han kändes riktigt trevlig. Började med galoppen och checkade av singelbytena - bra och på hjälpen. Då tog jag 3 stycken i vart fjärde på diagonalen (ni som följer mig på instagram, fridahallgreen har redan sett film på detta) och dom satt också. Sedan kände jag att nej nu måste vi faktiskt våga nosa på MSVA och ta tag i serierna, han är så cool och lugn trots flera byten i följd då det enda som kan hända är att det blir räknefel och då får vi göra om - jag måste ju lära mig detta! In på diagonalen, gör första bytet lite tidigare och tror ni inte att vi sätter hela serien med 5 stycken byten i vart 4:e :D :D Går in på diagonalen igen och nytt försök - Danne fixar det utan problem en gång till tjohoo. Sedan red jag inga fler byten utan tog traven som var jättefin. Fina öppnor, slutor, det mesta kändes enkelt. Nu var det bara (hehe) 3:orna som skulle sitta också...
 
På tal om värmen, hur upplever ni att era hästar blir under sommaren? Lite tröttare? Lagom? Danny är väldigt tacksam då sommaren nästan är den period där han går bäst i hage (dvs är lugn) och lättast att hantera. Han blir lite mer dämpad från marken vilket är jätteskönt. I ridningen är han däremot som vanligt och jag har aldrig upplevt honom som mer loj för att det är väldigt varmt. Tror att han tål värme väldigt bra (tänker ridmässigt), men att han trivs av att gå och mysa i solen och därför blir lite lugnare i hagen. Vi ryttare däremot, puh.. gäller att tänka till med vattenflaska och tunna kläder nu på sommaren för att man ska orka med några ridpass när solen ligger på.
 
 

Finfina hästar

Dagen på 3-årstest var väldigt lärorik och intressant! Första gången jag såg detta och det var bra att få lite inblick i vad dom ska göra. Förberedelse är nog A och O för dessa tester.. Nu är det inte bråttom än, men Avalanche kommer garanterat att få träna massor på att visas för hand, ställa upp sig (och stå still!), löshoppa och att uppföra sig på ny plats. Sedan är det ju så att om han skulle vara i en växtperiod där han inte är helt fördelaktig för stunden, då är det inte säkert att han visas. Men oj så roligt det såg ut, så vi längtar lite till nästa år nu. 

Det visades många fina hästar, men den klara favoriten var tro't eller ej en hopphingst e. Cohiba som verkligen hade stjärnglans, oj så fin!





3-årstester under dagen

Godmorgon! Kul att ni gillade designen! Vi kikar lite på problemet med typsnitt..

Dagen idag kommer att innehålla 3-årstester, mys och så ska jag rida ett par hästar på eftermiddagen. Det förstnämnda utan att vi har någon häst med, Avalanche är ju bara 2 år. Men, vi vill veta vad vi har att vänta oss nästa år! Alltid bra att se hur pass framme dom är under ev. ridprov bland annat. 

Gårdagen var förresten magisk! Vilka fina studenter! Jag var på tre mottagningar och alla var så fina. Lite körigt schema men kvällen gick i lås perfekt. Nu blir denna lördag betydligt lugnare! :)


Galet

Så BRA blev det nya designen som underbara Stina, www.stinafoto.se gjort. Ahhh så glad! Nu kliar det i bloggfingrarna, dags för lite nystart? :)

Vad tycker ni? :D



Ny design på G

Ooooh en helt tokfin ny design är på gång! Onekligen hög tid för detta. Hoppas att detta ska bli lite nystart för bloggen igen. Danny hälsar att han jobbar på bra och Avalanche att han nu sovit sin första natt under bar himmel på riktigt sommarbete. 


Efter en lång jobbhelg så

Nu är jag tillbaka! Jobbade 8-21 lördag och sedan från 08.00 på söndag morgon till 09.00 måndag (dygn) så då fanns inte utrymme för bloggande. Danne går nästan helt på gräs nu och är såå nöjd. Tror det kommer attt göra honom gott att bara gå och äta hela dagarna, han behöver det för att kunna koppla av ordentligt.
 
Själv sitter jag nu och äter frukost efter min första sovmorgon på evigheter, underbart är ordet. Ska snart dra på mig lite kläder och ta mig en långpromenad bort till stallet. Danny gick ett pass igår där han kändes väldigt fin först, men blev lite stark mot slutet. Accepterat efter två dagars vila :) Idag ska vi fortsätta jobba med serier och piruetter, wiho.
 
 

Heldag på strömsholm

Uppe md tuppen var jag minst sagt igår och vi var tre tjejer från stallet som åkte till Strömsholm och tittade på nationaldagstävlingarna som pågår hela helgen. Vi såg YR SM Kval 1 (St. George) och Intemediere. Ja jösses så fina hästar och skickliga ryttare det var. Dom bästa i YR var helt fantastiska! Det var överlag nästan högre kvalité på ungdomarnas hästar än det var i klassen över som var öppen för alla, trots att det var en högre klass. Wow, wow, wow.. Det var även nyttigt att se så många ritter i en klass som jag ändå siktar mot själv framöver, dels med piruetterna och hur ritterna genomförs överlag. Verkligen roligt och vädret var med oss hela dagen, fikakorgarna packade och humöret på topp. Men nog hade man velat tävla själv.. :D
 
 

Torsdagskväll

En jättehärlig, ledig dag har det varit. På förmiddagen åkte jag och pojkvännen och hälsade på familjens valp Alice så att hon inte behövde vara hemma ensam så länge. Underbara lilla flicka! Längtar så till möjligheten för oss att skaffa hund kommer..
 
Efter det blev det lite stall och tusen tack för alla tips i inlägget nedan! Vi fortsätter nu med krämen han har nu, så får vi se om det ger några resultat.. Och mycket insektsspray. Danny gick ett pass i ridhuset eftersom regnet öste ner utanför och vi jobbade mycket med enkla byten där jag la dom alldeles i slutet på diagonalen istället för mitt på som det är i programmen. Detta för att Danny gärna förekommer mig lite när han vet att det är dags för enkelt byte och samlar sig för tidigt. Tog sedan ett spö i handen och arbetade med galoppkvalitén i både arbetsgalopp och piruettgalopp. Eftersom jag väldigt sällan har spö i handen så blir Danny otroligt lyhörd och ambitiös när jag använder det, därför har jag det bara mycket korta stunder där jag vill spänna bågen och arbeta honom lite närmare gränsen av hur mycket han orkar rent styrkemässigt. En kanonfin känsla och sedan avslutade jag med lite trav, skolor och innan jag skrittade av honom tog jag lite piaff-arbete från marken. 10 av 10 morötter får dagens arbete och både jag och Danny var svettiga och nöjda.
 
Nu packar jag fikakorgen för fullt eftersom jag och ett par kompisar åker från Falun tidigt imorgon bitti med destination Strömsholm och nationaldagstävlingarna :D YR-SM Kval 1 och intemediere är vad som står på fredagens schema. Det är ju så roligt och inspirerande att titta på fina hästar, unga ryttare och så blir det såklart en runda på mässan. Har flera kompisar som tävlar så kommer att hålla många tummar under helgen.
 
 

Första passet sedan helgen

Danny har tagit det lugnt nu i 3 dagar och bara prommats och gått i hage, men idag fick han sadel på ryggen igen. Ett lite kortare pass med fokus på galoppen. Red mycket fram, samla till piruettgalopp längs spåret, rakt fram igen och hela tiden kvick. Sedan gjorde jag "fyrkanten" och red piruett i varje hörn, sedan fram igen. Han svarade så fint!! Är även bestämt att han blir kvar hemma hos mig ett tag till. Egentligen skulle han ha åkt tillbaka till Jeanna direkt efter tävlingen i Dyltabruk, men eftersom bytena har suttit så otroligt fint här hemma även för mig så kommer jag istället att åka till Segersta tillsammans med Danny framöver. Då får jag chans att prova serierna själv med honom, men med Jeannas hjälp.
 
Nu till dagens bekymmer. Aval har kliat av sig halva manen, herregud så han ser ut.. Jag vet att det kan vara lite så med hästar som kommer utomlands och plötsligt möter annan knott och otyg än dom är vana vid, för han har aldrig haft något problem med detta tidigare somrar i sitt liv. Vad göra! Vill helst inte sätta på honom exemtäcke eftersom han går på sommarbete, men det går givetvis om han skulle vara tokirriterad på knotten.. Från och med idag är han insmord med Leovet bio skin oil i hela mankammen och rejält sprayad med insektsspray.  Vi får kanske avvakta och se om det hjälper något. Tar utöver det gärna emot tips och råd om produkter och salvor som kan hjälpa. Tur han inte ska visas på någonting just nu hehe...
 
Min nya plastrongnål förresten, så tjusig!
 
 
 
 

Vilken säsong, igen!

Inför det här året satte jag en målsättning på att jag skulle rida MSVB stadigt på 65%, kanske inte i början av året men i alla fall till sommaren och under hösten. Jag trodde nog aldrig att vi skulle kunna "toppa" förra årets säsong i MSVC där han (som ni som följt oss vet) vann hälften av sina starter under året och aldrig kom hem utan rosett - med härliga resultat rätt igenom. 
 
Men nu står jag här, i början av JUNI och Danny har precis som förra året gjort en helt galen början på säsongen! När vi tog 70-strecket i MSVB:2 i helgen så sprutade tårarna. Ni får inte glömma att den resan som jag gör med Danny, den har jag aldrig gjort tidigare. Likväl som han debuterade MSVB i år så gjorde även jag det! Och att få göra den resan jag gör tillsammans med Danny, det är helt fantastiskt. Jag ska också vara ärlig och säga att Danny inte är den enklaste hästen jag har haft, rent stall- och hanteringsmässigt. Han har ett psyke som är bland det jobbigaste jag träffat på i hantering, men också ett psyke som är det, utan tvekan, bästa jag har haft i träningen. Hans vilja att ge allt, att ställa upp till 100%. Att aldrig gå emot och att han ser alldeles lycklig ut när man sitter upp i sadeln. En häst som på alla sätt skiljer sig från dom hästar jag har haft tidigare. Ja jösses hörrni..
 
Nu tar vi ett litet tävlingsuppehåll som det ser ut nu. Han har tagit sina kval till MSVA, han har visat att vi fixar MSVB och nu siktar vi vidare. Han kommer givetvis att gå fler MSVB under sommaren och hösten, men det blir inte lika tätt tävlande. Istället kommer jag att spendera helger på Segersta och träna för att kanske, någon gång i år, få möjlighet att debutera i frack. A dream come true.. Den start som är närmast just nu är Hagfors meeting 18-20 juli med omgång 2 i Division 1. Danny kommer inte att starta på Dyltabruks sommarmeeting i år och det var nästan med sorg jag tog bort anmälan dit. Dylta har helt fantastiska tävlingar med vackra banor, otroliga priser och överlag så välordnat. Jag har varit där två år i rad, men i år är min familj i Kroatien under dessa tävlingar och jag har långa turer på jobbet under samma helg. Väldigt tråkigt när dom hade flera klasser som passade perfekt, men nu hoppas jag att Hagfors bjuder in på ett trevligt meeting två helger efter istället. 
 
 
 

Lite framridning :D

 
 

Wiho

Mamma filmade inte MSVB:2 men jag har video från B:4 :D Så glad att sätta alla byten!!! Däremot måste vi nog hem och träna på skrittpiruetter (4:a respektive 5:a, vi som alltid fått bra på dom annars!) I övrigt kanonfin känsla :D :D Super i formen och så mjuk och härlig. 
 
Glöm inte att välja HD-kvalité (kugghjulet) och helskärm annars blir det både suddigt och långt borta, mamma stod med solen mitt i skärmen så hon såg inte så mycket.