Gårdagen

Tänkte att jag kunde ju ta och skriva lite på gårdagen också! Var lokal ponnyhoppning på Falu Ridklubb igår (idag är det storhäst) och jag var funktionär på banan. Ponnyerna gick i 180 km/h och ponnymammorna och ponnypapporna stod på läktaren och skrek "RIIIIID" för fulla muggar. Det var inte tyst en sekund, hejaramsorna gick i ett och alltid var det någon som tjoade haha! Har nog förträngt hur det är på ponnyhoppning efter alla år på dressyrbanorna...

Efter det var klart tyckte jag och mamma att vi skulle lastträna Danny eftersom han stod still, envis som en åsna, sist vi skulle lasta haha. Sagt och gjort, kopplade på transporten och lindade benen/satte på boots - "för kanske går han på efter mycket om och men, och då lär vi ju köra en liten bit!"

Tror ni han gick rakt in utan att blinka? Japp! Lite snopna blev vi haha.. 2 timmar till middag hemma, äh lika bra att åka och träna! Så vi lastade in sadel och åkte till Källvikens ridhus. Första gången vi åkte iväg med Danny dit och han var jätteduktig verkligen. Klev rätt in i ridhuset, blev lite pigg och gjorde något hopp upp i luften men sedan var han cool. Mamma ledde oss första varven uppsuttet men kunde släppa ganska snabbt då han kändes lugn.

Kände på lite skritt, trav och galopp och red inte så länge, vi var bara där för lite miljöträning och det fixade Danny nemas problemas!

Söt bild :)




Kom ihåg mig?