Hahah

Är ytterst tveksam till att visa denna film för jag har suttit och garvat i flera minuter åt hur vi ser ut. Men! Jag bjuder, allt för er vänner.
Att bli filmad är så himla nyttigt, man ser alla fel och kan rätta till dom. Just nu undrar jag till exempel varför i hela friden jag inte rundade till formen i traven utan lät honom springa runt med huvudet i vädret och ryggen spänd? Ibland är man bra dum va...

Dagens ridpass kan beskrivas som duktig häst men dålig matte. Galoppen - bra! Traven - haha? Vad gör vi? Runda till formen Frida Hallgren!!!!! (Ni ser ju själva hur mycket trevligare han ser ut när jag rider lätt i rund form kontra när jag sitter ned och vinglar omkring). Hade min tränare sett denna film, vilket jag hoppas att hon inte gör, hade hon spikat upp mig på väggen likt jesus.

Jaja, nog klagat - vi återkommer när vi är lite bättre haha...

Tycker han ser jättefin ut ändå, fast tappar lite rundhet i hela kroppen när han blir mot hand :) Jättefin i det nya schabraket!

Skämtardu han är sååå fin! om det här är när han går dåligt måste han vara väldigt bra när han går bra :P

Tycker du är för självkritisk- det ser bra ut,kanske att han blir väl låg emellanåt när du rider lätt i traven. Jag hade velat vara lika följsam i min sits som du är i galoppen- har tendens att pendla bakåt med överlivet där :/ nåt tips på hur man kan träna bort det?

Tycker det ser jättetrevligt ut, han är verkligen supersnygg och du har åstadkommit mycket på kort tid med honom, tycker jag :)

Tycker han ser fin ut! Han är så fin modell, långbent och lagom smäcker. men ser lite ostadigare ut i formen än förra filmen om man ska klaga på något :P

Vilken go det är i benen på honom! Att du kan sitta i den traven är otroligt. Säger som föregående folk, det ser relativt bra ut när det är "dåligt", ni kommer kunna bli hur bra som helst ju! Underbart att se!

Va tyckte han om att vara i Källvikens ridhus, första gången? =)



Tycker det ser bra ut!

Ser fint ut Frida!

Följ oss på bloglovin så följer vi dej !

skriv vilket nummer du blev också!



http://www.bloglovin.com/sv/blog/2348817/bysisters

Kram ! <33

Känner mig lite emh borta då jag såg denna filmen.Är ingen som rider dressyr så jag vet inte varför det är roligt med filmen xD Bra blogg!

fina!

Han är så snygg!

Du är så duktig Frida!!

Kan tänka mig att det är lite svårt att hänga med i den traven under nedsittning OCH runda samtidigt. Tycker han ser riktigt läcker ut!

fattar inte det roliga? såfort allt inte är perfekt måste man hitta på 7589579 olika bortförklaringar och ursäkta sig själv, herregud....

SVAR TILL LENA: Haha men snälla rara, det är så långt ifrån perfekt man kan komma? Jag måste ärligt talat säga att det ser väldigt dåligt ut men bjuder på det. Istället för att få 100 kommentarer om att han är för uppen i formen och sänker ryggen skriver jag det, för jag VET redan det. /www.fridahallgren.se

himla snygg häst du har och du rider väldigt mjukt och följsamt! :)




Kom ihåg mig?