Rätt nere

Dags att skriva lite igen.. Har känt mig väldigt låg hela dagen och inte sprudlat av glädje precis. Har varit och pysslat med Esco hela eftermiddagen, ryktat, klappat och bara myst med honom. Sagt förlåt till honom tusen gånger om jag bara gosat. Tror inte han riktigt förstår varför, men han blir förhoppningsvis lite extra glad ändå.

Känner mig fortfarande så hemskt ledsen över att han inte är OK, men tusen tack för alla varma kommentarer jag har fått! Det betyder massor. Förhoppningsvis är det ingen fara med Esco, men efter Klas alla turer till och från veterinären blir det så himla känsligt. Jag ser allt framför mig igen och det blir "repeat" på allt elände. Börjar klandra mig själv och blir väldigt ledsen. Hoppas att ni är förstående, ska försöka ta tag och skriva några inlägg igen under morgondagen.

Jättejobbigt när hästen mår dåligt och fast jag har full förståelse för att du känner dig skyldig för att ha ridit honom trots att han inte känts toppen, så hoppas jag att du ändå på ett rationellt plan kan förstå att det inte är ditt fel. Hästar har också svackor och man kan inte dra dem till veterinären varje gång de snubblar eller gäspar en gång mer än vanligt. Det är jättesvårt att veta skillnad på när hästen har en svacka och när den faktiskt är sjuk, särskilt när det smyger sig på. Att du känner dig skyldig är nog den normala reaktionen om man verkligen bryr sig om sin häst, men försök skaka av dig skuldkänslorna ändå. Håller tummarna för er!

Förstår att det är jobbigt, men det är väldigt svårt att känna om en häst är halt när det smyger sig på som du sa :) ingen tycker du är elak som red den ritten (förutom du), alla hästmänniskor vet hur svårt det är att känna om en häst är halt :) tycker det är bra att du upptäckte det! Du verkar vara en riktigt duktig hästmänniska! Kämpa på och hoppas han mår bra snart igen :)

J.

Jag hade problem med min häst när han var 4, det var x antal resor till strömsholm som slutade med operation i ett knä och ett års vila. Men nu är han helt återställd! Men så fort det är minsta sak med honom så får jag panik och börjar tänka på allt strul vi hade det året och man tänker det värsta direkt. Så jag förstår din känsla. Men hästar kan ju som vi människor sträcka sig, vricka sig, mm. Det behöver ju verkligen inte vara något allvarligt. Håller tummarna!! Som någon skrev tidigare så tycker jag du verkar vara en duktig hästmänniska som verkar väldigt mån och noggrann med dina hästar!




Kom ihåg mig?