Svar på läsarfråga - varför hästarna i olika stall?

Fick en fråga om varför jag har Danny och Esco i två olika stall. Först och främst, Esco är inte min egen häst utan ägs av Petra Back. Jag har honom visserligen 7 dagar i veckan, men förr eller senare kommer hon vilja ha tillbaka sin fina häst! Men detta innebär att val av stall ligger hos henne, inte hos mig.

Jag har stått i 7 år på Källvikens Gård (där Esco står) med olika hästar. Jag kan stallet, rutinerna, människorna och allt annat utan och innan. Men i samband med att jag flyttade till Skåne sa jag upp min stallplats där och när jag sedan flyttade hem igen och köpte Danny fanns det ingen boxplats ledig. Såhär i efterhand är jag verkligen jätteglad över det då jag fick ställa mig "tillfälligt" på Falu Ridklubb i väntan på box.

Det är 3 månader sedan och jag har inga som helst planer på att flytta ifrån Falu Ridklubb nu. Jag trivs otroligt bra och förutsättningarna för att utvecklas som ryttare är mycket större här för mig med tränaren på anläggningen samt helt otroligt inspirerande miljö att träna i. Duktiga ryttare och flera fantastiskt fina hästar gör så mycket för motivationen!

Hade jag fått välja hade jag givetvis gärna haft Esco på Falu Ridklubb också, men det är inte mitt val. Så just nu blir det ett evigt fram och tillbaka mellan stallen - men det går det med! Jag trivs bra på Källviken också.



Att du hinner med! Har du jobb eller skola?

SVAR: Ja hur hinner jag, det undrar jag många gånger haha! Jag jobbar inom omsorg och kan på så vis styra mycket jobb till helger/kvällar. /www.fridahallgren.se




Kom ihåg mig?