Underbara vardag

Insåg att jag lät lite stressig igår, men det var jag också haha.. Men när man får tid att verkligen "känna efter" måste jag säga att det var längesedan jag var så lycklig som nu!

Hästlivet går så otroligt bra, och jag tror inte ni förstår vilken otrolig känsla det är för mig. Från att ha haft en häst som var skadad till och från under två hela år, där jag aldrig kunde träna eller rida längre än 30 minuter i ridhuset för risken att han skulle gå sönder..

Att då ha två hästar jag rider dagligen, som är friska och dessutom väldigt fina hästar båda två - vilken känsla! Att vara tillbaka på tävlingsbanan, att sakta men säkert jobba upp ett namn här i Dalarna igen, när man har varit borta från tävling under så lång tid.

Det är helt magiskt! Jag blir nästan tårögd när jag skriver detta.. Fina fina Danny och Esco! Jag håller alla tummar för att våren och sommaren fortsätter lika bra, och att när Petra som äger Esco vill ta över honom på tävlingsbanorna igen ska jag kunna ge dom ett värdigt motstånd med Danny!


Det är så roligt att ta del av det ni gör och att läsa om att du verkligen uppskattar dina fina hästar. Visst blir man helt nerdeppad av skador. Står själv här med mitt fina sto och vet inte hur jag ska göra. Vila till på tisdag och sedan får vi se...




Kom ihåg mig?