Babyolja och vaselin

Fick en fråga som handlade om hur Danny kunde vara så glansig i ansiktet på tävlingsbilderna. Svaret är enkelt, bayolja och vaselin! Är det inte stekande sol ute är jag inte den som sparar på glanset. Tänk er typ utställningsarab..
 
Brukar börja med att hälla rikligt med olja på en svamp eller trasa och stryka över hela pannan och nosryggen. Jag tar även runt ögonen men där får man vara lite försiktig så att det inte kommer i själva ögat. Hela mulen ska också bli oljad! När grunden är lagd så brukar jag avsluta med vanligt vaselin (gul burk) som sista finish. Då tar jag ett ordentligt lager med fingrarna och smörjer in mule och runt ögonen. Resultatet blir otroligt glansigt men det är lite trixigt att få på tränset utan att kladda ner det, men det går!
 
Det enda man måste tänka på är att om det är väldigt varmt ute eller solen ligger på så ska man inte ha på en massa olja då det lätt kan bränna lite då. Sedan är det givetvis olika om man tycker att det är snyggt med ett "överglansigt" huvud eller ej. Man gör det man själv tycker är finast och jag älskar det.
 

Jag har faktiskt funderat på det. Han är så otroligt fin på bilderna :D

Jag håller med dig, shining is the shit. Tycker hela huvudet kan vara lite mycket och brukar hålla mig till ögon och mule för att svärta ner och få kontrast mot min vita. Hästar som Danny, som dock har en sådan naturlig tacksam glans i sin hårrem överlag, passar i hela huvudet. Vaselin har jag dock aldrig provat så det skall jag införskaffa!




Kom ihåg mig?