Behålla Danny?

Fick en fråga tidigare om jag planerar att behålla Danny "för all framtid", ungefär så var frågan formulerad. Jag kan säga såhär att min plan är absolut att ha kvar honom länge. Men hur länge, det kan jag inte säga just nu. Jag tänker ha kvar honom så länge jag känner att det finns mer att ta av, jag vill utbilda honom så högt det går och när jag till sist känner att "nu tar det stopp" så kommer han att säljas.
 
Jag tror på honom och det kommer att ta flera år av utbildning innan vi är klara tillsammans. Jag måste dessutom bli mycket skickligare själv innan jag kan plocka fram det mesta han har, så vi har att göra tillsammans haha. Men för all framtid, nej det tror jag inte
 
 

Varför vill du inte behålla honom resten av livet? Själv kan jag inte föreställa mig att skiljas från mina hästar. Tror du inte du kommer bli mer fäst vid honom när du haft honom några år? :)

Varför? Jag förstår dig dock, jag älskar min sköthäst Pucko men om jag skulle fått chansen och haft pengar skulle jag inte köpt honom, just för att han inte är min drömhäst och han inte är idealisk för mig.

Men om du som säkert många andra liksom blir kär i hästen och vill ha kvar honom, kommer du inte ha kvar honom då? Ni bli bästa kompisar "typ".
Så du köpte honom bara för att ha en häst att utbilda..? om jag fattat texten rätt? Varför inte behålla honom resten av livet? :P




Kom ihåg mig?