En satsning på mig själv

Jag har investerat i en fin häst, en bra sadel och snart nya ridstövlar. Det börjar bli dags att investera lite i mig själv,  men denna gång helt gratis. Det är dags för en uppryckning av min egen träning!
 
Man tränar ihjäl sig med hästen, ser till att den får exakt foder och laserbehandlingar. Specialskoning och extra extra med allt annat. Men vad gör man själv? Inte det minstaste lilla om du frågar mig haha. Visst, jag tar hand om två hästar och all tung stallskötsel ger ju sitt - men i det stora hela behövs det mer.
 
Jag vill bli en bättre ryttare. Bli starkare i bålen och smidigare i kroppen. Kunna vara följsam men ändå stark. Visserligen blir jag inte rent tekniskt en bättre ryttare för att jag är starkare i kroppen, men jag tror ändå att en uppryckning av träningen kan ge någon fördel. Jag funderar dessutom på att gå till en kiropraktor och se så att jag verkligen är helt rak i kroppen, det är nämligen så att jag rider med ett hål olika långa stigläder.. 
 
En förebild. Cathrine Dufour, tekniskt skicklig och en jäkla stabil sits. Se och lär!
 

Jääääklar vad bra hon sitter!!!

My

Kiropraktor klarar jag mig inte utan! Sitter tvärsnett när jag kör bil och eftersom jag jobbar som chaufför är det inget vinnande koncept för min rygg:/. Ojämna stigläder låter ju inte alls så bra och är (om du inte har olika långa ben) ett garanterat bevis för att d är rätt bra sned..

Jag tyckte inte att hon var så fantast
Hästen är inte bakifrån, den "nickar" med huvudet i galoppen, vilket tyder på bristande påskjut och bjudning.

Ryttaren strävar ofta bakåt

Människan stter ju i bakvikt och driver neråt/framåt




Kom ihåg mig?