Felaktigt

Skrev innan ett inlägg om "det som händer i det dolda" där jag ordagrant skrev vad en vän berättat för mig. Detta har visat sig vara felaktigt och det jag fick berättat för mig stämmer inte, vilket jag är ledsen över. Jag har lärt mig en läxa att alltid ifrågasätta det som någon säger (i synnerhet om ett sånt här ämne). Jag svalde istället allt med hull och hår, naiv som jag är. Ber om ursäkt för detta, och personerna som det rör (även om det aldrig publicerats här) har jag redan pratat länge och väl med. 

Vad tråkigt att folk sprider denna typ av hemska rykten när de inte stämmer. Borde inte vi inom ridsporten stötta varandra istället? Jag märker att inom alla stall, grenar och rasföreningar är det så mycket skitsnack om varandra. Måste vi verkligen visa oss så småaktiga? jag hoppas att fler än jag vill arbeta bort detta och inte beblanda sig med rykten och istället ge varandra en klapp på ryggen. :)

Moget ändå att du står för att du har gjort fel och ber om ursäkt för det :)

Bra gjort Frida!

Bra jobbat Frida, skönt att du tar ansvar.

Frågan du borde ställa dig är väl vem som talar sanning. Vem tjänar på att ljuga?

Till den sista anonyma: Alla har ju sin egen sanning/verklighet och så länge det är mer än en person inblandad så finns det flera "sanningar". Du verkar alltså tycka att det första inlägget som publicerades stämmer? Du kan väl ge din version på lämpligt ställe (inte här inne).

Har ingen "version" att återge då jag inte vet vem p vad det gällde, funderade bara över vem som tjänar på att ljuga.

L

Bara en liten tanke, du nämde inga namn i "det som händer i det dolda" hur kunde då den personen reagera så om det var falskt? Jag menar, hur vet den att du menade just den? Blev bara lite fundersam :)




Kom ihåg mig?