SM-finaler ponnydressyr

Har suttit och följt lite SM-finaler i ponnydressyren under dagen och det blev ungefär som väntat. SM-gulden gick till Klara Svanberg/Findus (kat. B), Emma Tegelskär/Moelgarnedd Montana RW 114 (kat. C) och Sofie Andersson/Puccini 81 (kat. D).
 
Det är så roligt att följa "smådressyren" även nu trots att jag har lämnat ponny. Det fantastiska är att de flesta av ponnyerna som tävlar på högsta nivå nu även gjorde det på min tid. Det är läromästare som bara tickar på inne på banorna, tar nya unga ryttare till toppen och presterar precis lika fint nu som då. Bra ridning och skötsel gör att ponnyerna håller i många många år, fantastiskt att se.
 
Årets SM-guldmedaljörer!
 
 
Foto: Anna-Lena Bergqvist
Källa: Tidningen Ridsport

Hej jag har kommit på en idé som skulle gynna alla hästbloggare! Linkmyponny heter det! Tanken med linkmyponny är att samla alla häst bloggar på ett ställe! Då kan man lätt leta reda på precis det man söker efter genom välorganiserade arkiv med tydliga rubriker. Det kan ju vara ganska jobbigt att söka på google, då vet man ju aldrig vad som kan komma upp, så då kan man istället klicka in på linkmyponny och kika bland arkiven. Tanken är även att alla ska få sin stund i rampljuset genom dagenslänk! Genom att skicka en länk, en presentation om om sin blogg/hemsida/dayview och gärna några bilder och skicka till [email protected] får man chansen att få dagenslänk!
Tanken är även att man ska få rösta fram veckans blogg som kommer synas genom en bildlänk i bloggens sidopanel en hel vecka.
Anledningen till att jag skriver detta till dig är att just nu gapar arkiven tomt, om ni skulle posta detta på er blogg skulle det säkerligen inte ta så lång tid att fylla på där efter som ni är en så pass stor blogg! Så snälla sprid ordet om linkmyponny! http://linkmyponny.wordpress.com Tack på förhand //Linkmyponny




Kom ihåg mig?