Kürmusik

Eftersom jag är den dressyrnörd jag är så kan jag sitta på kvällarna och söka musik på youtube.. Endast för ändamålet att det ska användas i en kür.. :) Det roliga är ju att jag ska ju inte ha någon kür på långa vägar, men det skadar inte att drömma eller hur? 
 
Har ni själva funderat på vilken musik ni skulle vilja rida till någon gång? Jag har några vänner som skulle vilja rida till hårdrock men det tar jag steget ifrån haha :) Jag är nog mest för sprallig och glad musik, men det är så olika vad man tycker om! Länka gärna några låtar som ni hade velat ha (eller redan har) i er kür! Och som sagt.. man får drömma om att rida till musik hur mycket man vill, oavsett om man rider på LC-nivå eller redan är nära toppen.
 
Några exempel nedan på musik som jag gärna hade använt mig av i ett program (dock instrumentala).. Haha jag har inte kommit ur ponnystadiet.. det ska vara disney!
 

Haha, här har du en till som är barnsligt förtjust i Disney/tecknat. Min favorit just nu är draktränaren, har du sett den? Har väldigt pampig musik :)

Jag är en av dem som vill rida till hårdrock ;) favoriter till kürmusik är AC/DC, Marilyn Manson och Rammstein -de har flertalet låtar som har lämplig takt att rida till + att jag blir på väldigt bra humör ;)

Åh Frida, vilka super bitar, hoppas verkligen att du får chansen att rida en kür till något av dessa stycken!!! Jag måste erkänna jag är sjukt svag för "snart är det jag som är kung" :D Det hade varit så grymt häftigt att se en ritt till den glada dängan. Psst! Kan du inte rida ihop en liten kür till oss? Så jäkla roligt det hade varit att få se! :D

Jag tror jag hade velat ha klassisk musik, det är jag svag för just när det gäller kür.




Kom ihåg mig?