Några bilder från idag

Jaja.. Esco var fin i alla fall! Han lånade childericen som ni ser.. Mumsi. Dock gick han med det gamla kandaret.. Ville inte ändra något precis innan tävling utan han fick ha sitt vanliga. 
 

med nya stövlar får du några procent till!! ;-) Prydligt ridet!!

Svar: Så sant så sant, haha!!!
Frida Hallgren

Vad har du för kavaj? :)

Svar: en cavallo :)
Frida Hallgren

Sjukt snygg är han iallafall ;) Tråkigt när man känner att hästen inte faller domaren riktigt i smaken.. Känns lite som dom borde börja komma över detdär nu :)

Jag och min kompis var på sveden idag och såg sig och esco! Det var jätte fint ridet tycker jag du rider så bra!

Hann bara se lite mitt i allt räknande. av alla. men tyckte att procenten låg därikring på de flesta. Vet inte om domarn "dömde lågt" eller om folk helt enkelt red på den nivån :) såg som sagt inte en enda ritt i sin helhet :)

Tycker att domaren låg rätt i procenten. Ingen jättehög standard på klassen igår. och lite svårt underlag...

Svar: Tycker också att hon låg rätt eftersom det inte var några höjdarekipage samt dåligt underlag, MEN tycker ändå att man ska "våga använda" skalan istället för jämntjocka "6,6,6"... Har hellre ett protokoll med 5:or och 7:or.
Frida Hallgren

Nu ser jag ju att detta bara är framridningsbilder men rider du inte honom ovanligt låg i formen? Tycker han brukar se så himla häftig ut men han har inte riktigt den WOW uppsynen han brukar ha (på just dessa bilder). Kanske berodde på underlaget som sagt. Fina är ni ändå! :)

Svar: Detta är framridning, han var låg i formen då ;) Mamma tog inga bilder när jag satte tryck i honom och han tävlade inomhus!
Frida Hallgren

Shit vilken biffig nacke/hals han har. På första bilden ser bakdelen så himla liten ut i jämförelse med den.

Hej, din skänkel åkte fram nästan till bogen i traven men det kanske bara är en "engångsbild". Sen undrar jag hur du fixar ditt hår inför tävling. Har själv ingen aning hur man gör :)

Tacksam för svar

Svar: Haha va? Min skänkel ligger där den ska.. Jag har lite olika, ibland en donut och ibland hårspänne..
Frida Hallgren

Förlåt för kommentaren ovanför, dina skänklarligger helt rätt. Kollade på den näst sista bilden och såg bara stigbygeln. Sen är han ju supersnygg din häst :)




Kom ihåg mig?