Utomhusfilm Danny

Kan skriva lite om passet.. Danny kändes ganska trött och inte så kvick i benen. Jag tror att det beror på att han dagen innan denna träning gick på max ett helt ridpass och verkligen lyste som ett energimoln då, det ledde förmodligen till att han var lite trött i kroppen under detta pass istället.
 
Nu ska han få vila och gå i skogen ett par dagar för att ladda kroppen och se om vi kan hitta tillbaka till lite tryck igen. Ni får se filmen i vilket fall, även om han är lite matt. Vi rider öppnor, galoppslutor, enkelt byte, ett rent byte och någon tempoväxling.
 
Länk om ni inte ser filmen nedan: http://www.videofy.me/x9a0pstu/594927
 

Alltid lika trevligt att se filmer på er. Harmonisk och mjuk ridning. Dina hästar ser alltid så avspända och nöjda ut, hoppas du tar åt dig av berömmet. Sällan man ser så bra ridning idag. Kram!

O

Vad duktig du är! Har följt dig sen du startade bloggen och vilken utveckling du har gjort! Brukar aldrig kommentera men nu kände jag att jag var tvungen att berömma dig (för gör man något bra ska man fan få beröm är mitt motto). Du har inte bara utvecklas i din ridning utan som person, och det är så kul att följa din blogg. Du skriver avslappnat med varierande ämnen och bjuder verkligen på dig själv, det känns som man känner dig! Jobba på, du kommer att gå långt!

Så fin, avslappnad och spänstig :) Du rider väldigt mjukt och väl!

Du rider så otroligt fint!! Kul och inspirerande att se :) Danny ser så glad och spänstig ut, tror på er!

Ida

Ser ut som du fått längre ben, eller så är det helt enkelt så att du kommer ner bättre i sadeln?! Hur som haver har det hänt massor med din fina häst. Kul att se!

Vilken himla skillnad det blivit med ny sadel och mer avspänd häst (jmf med tex filmen från GRS).
Men han måste vara jobbig att sitta på med den gången/ryggverksamheten?

Det ser så enkelt ut :) fantastisk fin sits du har!

Ida

Åh vad grym du är!!! :D
Såg att någon skrivit om grs i kommentar över. Vart i landet bor du? :}

Ser väldigt harmoniskt ut, trevligt!

Sjukt fina är ni! Måste passa på att berömma dig, du rider kanonbra. Outfiten var väldigt fin även den :)

Fin outfit! :))
Väldigt mjukt o fint ridet, ser jättetrevligt ut :)




Kom ihåg mig?