Allt har gått fel

Suck, sitter på rasten och är arg. Är visserligen på boende-jobbet men engagerar mig i snowpark samtidigt. Vi har nämligen inte fått dom varor vi blivit lovade, det betyder att vi har slut i hyllorna och våran leverantör är usel. Har fått ägna rasterna här på andra jobbet till att ringa min andra chef om att byta leverantör, varit arg och samtidigt försökt lösa situationen.
 
Dålig dag helt enkelt... Dessutom är jag irriterad på mig själv för att jag glömde att tidsinställa inlägg. Mamma smsade i alla fall att Danny låg och sov i boxen när hon åkte dit för att titta till honom, gullehäst! Han gör mig i alla fall alltid glad. Imorgon blir det träning för Marika igen och vi får fortsätta med bytesträningen!
 
 

Jätte fin och intressant blogg !

Hej Frida!

Kan inte du kolla om någon annan har samma problem som jag eller om jag är ensam. Det är nämligen så att på min telefon uppdateras din blogg mycket senare än när jag kollar på datorn. Det är inte så på någon annans blogg av dom jag läser utan bara din. Någon annan som har samma problem eller vet hur det går att lösa?

Hej! Undrar om du kan lägga upp en film eller skriva och förklara hur du gör så fina knoppar.

De jag har svårt att få till är de fina "bågarna" mellan varje knopp. Det blir fina knoppar men aldrig liksom någon båge mellan, utan bara platt/ rakt…

email mig gärna!




Kom ihåg mig?