Film på Fidolina

Satt och bläddrade bland gamla videomappar och hittade en film på Fidolina från en nationell tävling i Grums. Filmen är från 2009 och alltså är den 3 år sedan. Tänk att det inte är längre sedan jag red ponny! På filmen rider vi i alla fall FEI Lagtävlansprogram och vi skrapade ihop 63,80%.
 
Fidolina var min D-ponny som jag tävlade mest under mina ponnyår. Hon var en otrolig läromästare och vi hade så roligt ihop! Red division 1, elitserien, nationella och elittävlingar. Skrattade lite när jag såg filmen, man är så van vid storhäst nu att hon såg så liten och rund ut. Men hon var en perfekt ponny! Lydig, stadig, gjorde sällan missar och hur enkel som helst att ha med sig överallt. En liten gul turbo och en väldigt rastypisk connemara. Saknar verkligen tiden med henne.
 
 

Åh vilken söt! Tycker att du red prydligt redan då :)

Minns henne från tävlingsbanorna... Så lydig och fin! Alltid lika prydligt och inga missar sonm du skrev ! Roligt att se... vilken ökad galopp hon har!

Så fin hon är! Jag minns när hon och och Evelina var små busiga ungponnyer som både hoppade och gick dressyr, Evelina var en liten vilde men minns inte hur Fiddo var...




Kom ihåg mig?