Är det något speciellt ni vill läsa om?

I så fall är det fritt fram att lägga sina önskemål i en kommentar i detta inlägg! Jag kan svara på frågor, eller skriva om något speciellt ämne i ett eget inlägg etc.  

mycket bilder på typ dagens outfit på både dina ridkläder o hästens "kläder", gärna ridbilder oxå :)

Massa bilder, filmer från när du rider och gärna åsiktsinlägg, det är alltid kul att läsa ;)

Jag skulle jätte gärna läsa om hur man sätter igång en häst på bästa sätt efter en längre tids vila. Har ridit i 24 år och haft min häst i 15 år, men han har ju aldrig varit skadad eller sjuk. Nu har han vilat i ca ett år, är lite lagom fet och har en småfet matte ( fått barn) han är lite till åren också så jag vill ta det lugnt och inte ställa till med någon överansträngning. Med vila menar jag minst 12h om dagen i stooooor hage så han har inte alls fallit ur eller så, men tappat muskler på framförallt rumpan :)



Skitkul att läsa din blogg och känner igen dig från ponnytiden då jag brukade följa med en kompis på tävlingar. Vi hade även en helsyster

Tyckte bloggen va bättre i början när du va lite mer provocerande eller vad man ska säga. Har blivit lite nananana nu på sista tiden.

... Till fidolina i vårat stall skulle det stå :)

Ta chansen att vara med i veckans blogg hos oss!Det är enkelt och smidigt och du har chansen att ta del utan våra över 200 läsare varje dag! Klicka här för att komma till tävlingen! http://dailyhorses.blogg.se/2012/january/veckans-blogg-v-4.html#comment




Kom ihåg mig?