FRÅGESTUND MED VIDEOBLOGG

Jag jobbar dygn idag och går inte av förrän lördag morgon. Eftersom jag kom hem sent igår så hann jag inte skriva några vettiga inlägg till idag utan väljer istället att köra en frågestund!
 
Dessutom svarar jag för första gången på alla frågor i ett videoinlägg! Ååh så töntig jag kommer känna mig, men allt för er.
 

Tycker du att det är värt att lägga ner lite extra pengar och köpa en childeric kontra "en vanlig sadel"? :)

Bea

hur många outfits har du som du använder till träningar och sånt? några som du ofta använder eller blir det en massa olika hela tiden?

vilka handskar rider du i? vilka är favoriterna?

Var ser du dig själv i framtiden? (Jobb, familj, hästlivet, boende osv)

Hur får inspiration och motivation till att rida? Vad är det som driver dig framåt? Har du några tips på hur man kan få tillbaks motivation i ridningen? :)

Vad tänkte du på när du skulle köpa häst? Varför blev det just Danny? Klickade det direkt?
Din blogg är väldigt inspirerande, absolu min favorit blogg! Keep up the good work!

Hur hög är Danny? :)

Tack för en bra blogg!
Vilka andra bloggar läser du?
Jag kan tipsa om en ny blogg jag hittat om två dressyrtjejer. ccdressagestyle.blogg.se :)

Vad är det som du tycker gör Marika till en bra tränare? Hur tycker du allmänt att en bra tränare är? Är det viktigt att de har en.tränarutbildning? (ex c-tränare eller så) :)

Menade hur tycker du allmänt att en tränare ska vara :)

Var har du gått på gymnasie/universitet och vilken inriktning/linje? :)

Har Danny motsvarat dina förväntningar? Är han bättre eller inte lika bra som du trott?

Hur ser upplägget hos Jeanna ut? Träning varje dag? Teori?

Om du hade fått välja att ta tillbaka Klas och då aldrig ha träffat Danny, hade du gjort det?

Hur länge har du ridit?
Hur gammal är du?
Planer i framtiden?

Kan du visa hur man lindar benen på en häst?

Hur ser du på longering/tömkörning som träningsform? Danny är 6/7 år va; Hur ofta/mycket vilar du honom? Och hur är han betslad och varför?

Blir du stressad av bloggen, alltså att du tycker det är jobbigt ibland och tänker att det hade varit skönt att inte ha den? Skulle ditt stalliv se annorlunda ut utan bloggen (typ skulle du vara lika noga med att matcha outfits och sådant utan bloggen)? Älskar din blogg så det är absolut ingen kritik utan bara en fundering. Driver själv en blogg inom ett annat intresse och känner ibland att jag nästan blir utbränd av det, trots allt positivt och kul det medför.

Undrar oxå vad du anser om longering/tömkörning Vilka tips har du för att bygga upp muskler om man inte har så stor tillgång på backar/klättring. :)

Vad driver mestadels tjejer att ha en blogg? Uppskattning från andra? Och varför söker/behöver man den uppmärksamheten? Bara nyfiken, ....blir både förvånad och imponerad att någon törs!!

Vad har Danny gjort innan? va han helt grön när du köpte honom eller lite utbildad? Han är jättesnygg tyker jag! ;)
Jo så undrar jag, om en häst har typ hårda knutor på ryggen plus att efter man har ridit så är pälsen under sadeln typ krullig på nåt ställe..ligger sadeln dåligt då? borde man kolla upp den? ;) eller kan knutorna vara pga fel foder? hehe Tack för en mycket bra å rolig blogg som jag precis börjat läsa!

Jo, skulle inte du kunna göra en rundvandring i stallet där du står? filma så man får e hur det ser ut..sånt är så roligt! ;P

Hehe just det har en fråga till..;) om en häst byter galopp hela tiden i ena varvet så fort man ska göra en snett igenom i galopp..och inte vill göra förvänd i ena varvet utan bara byter så fort man kommer ut i det nya varvet..hur ska man göra för att hindra det? Hur tränar man upp om hästen e svagare i ena galoppen än den andra, nåt bra tips? ;)Hur tränar man upp galoppen förövrigt?

Hehe just det har en fråga till..;) om en häst byter galopp hela tiden i ena varvet så fort man ska göra en snett igenom i galopp..och inte vill göra förvänd i ena varvet utan bara byter så fort man kommer ut i det nya varvet..hur ska man göra för att hindra det? Hur tränar man upp om hästen e svagare i ena galoppen än den andra, nåt bra tips? ;)Hur tränar man upp galoppen förövrigt?

Det här har jag för mig att du redan visat i ett inlägg men kan inte hitta det för sökfunktionen fungerar inte... Vad har du för benskydd på Danny i hagen? Var har du köpt dom, modell osv? Och brukar du ha på dom på honom över natten eller hur fungerar det i ditt stall med hagskydd?

Hur kommer det sig att du valde Childeric, och varför just den modellen? Är du nöjd med den samt hur mycket gick det för totalt? Varför valde du att köpa en ny?


Vad har du för storlek på bootsen från Hööks?

hur säger man jeanna?

Vad gjorde du för projketarbte i skolan, och är du nöjd över resultatet?

Hej! Hur tycker du man gör med röntgen på en häst som kostar 50-60 tusen. Vet ju att du tycker det är en struntsumma för en häst, men har man inte stora tävlingsambitioner duger det ju gott och väl!

Om du inte stod på faluridklubb vart skulle du då vilja vara uppstallad?
Om du hade fått välja mellan de svenska dressyr topp hästarna vilken hade du då val och varför?
Etc. Briar (som han va på sin tid) , Don Charly, Scandic , Tinnes Anton mfl. :)




Kom ihåg mig?