Artemis Gold Medal

Är så himla sugen på att köpa det här tränset för att ha som lite "back-up träns".. Det är verkligen himla fint! Tänkte dock reka lite och se om det är någon läsare som har ett begagnad till salu? Ska givetvis vara fint skick och helt i originaldelar (pannband, nosgrimma etc.).
 
Kostar 759 kr på Hööks i nyskick och vad jag är villig att betala beror helt på hur skött tränset är. Ska vara svart och i COB eller FULL (om någon vet hur dom är i storlekarna får man gärna skriva en kommentar om det också).
 
Har du ett sånt träns till salu? Maila [email protected]
 
 

Dom är stora i storleken. Hade full på Mira och nosgrimman varit bred som helst. Hon har ju ändå väldigt stort huvud.

Har två stycken och det är superbra träns. Mjuka med fin kvalité.
En av våra hästar har något mindre huvud men brukar normalt ha full. Fick dock köpa cob sidstycken till honom.
På de andra sitter full som en smäck.
Tränset är dessutom dödligt snyggt i mörkbrunt.

Ida

Hej Frida! Jag hade ett sånt i x-full till min tjeja som var på gränsen mellan full/x-full. Min valack som drar cob fick ärva detta tränset och det enda jag fick ändra på var nya hål i sidostycken högst upp så satsa på ett i strl full, tycker jag! De är normala i storleken! Dock har pannbandet inte varit fräscht så länge. Fick byta ut det efter ett tag då "gnistan" försvann. Annars har det varit bra kvalitet, nosgrimman är som sagt mkt bred och mjuk!

Jag har ett brunt i strl x-full så mitt är du säkert inte intresserad av, men jag kan säga som såhär. Min pålle drunknade i nosgrimman så jag kunde kapa den där sista hålet var och göra helt nya och egna hål. Tror det var ca 10 cm rem jag klippte av om inte mer. Men lädret är fantastiskt för att vara så billigt! Supermjukt trots daglig användning i 2 års tid. :)

Dom är stora i storleken! Min ponny har ett cob, hon brukar ligga på gränsen till full, men cobet är lagom till henne!

Min stora svarta har fått ärva ponnyns gamla som är i cob! Passar alldeles utmärkt och han drar full i vanliga fall :)

Tycker att tränset ser jättetrevligt ut!

Jag har ett sånt! Kvalitén på lädret är super, dock är kvalitén på pannbandet inget att skryta om! Stenarna på mitt har lossnat och då är det inte mycket använt.

jag har 3 stycken såna, 2 stycken i hasselnöt och ett i svart. Hästen som brukar ha full har just full på sina två och den som har cob har cob.

om ngn är intresserad så säljer jag mina två i hasselnöt, ett cob och ett full. 500 kr/st. Vill man ha tyglar till (helt nya) så blir det 600 kr/st. Det ena tränset är bara använt 2 ggr. Det andra kanske 8 ggr.

Ett tips från mig som jobbar på Hööks. Vänta en månad tills de nya höstprodukterna kommer! Kommer nämligen en uppdaterad version av artemis med 5cm nosgrimma istället för 4cm, rundsytt och istället för svarowskipannband blir det svarowskipärlor (inspirerat från glen gordons nya). Hur snyggt som helst! :)

5 cm, det va stort...tycker dom är stora redan nu. får nog ta o passa på att köpa ett nuvarande svart artemis till innan uppdateringen. Min 3 åring drunkar i för stora nosgrimmor. men pannbandet lät snyggt!

Det är ett jätte bra träns! Har det, köpte det förra sommaren haha visste inte att det fanns kvar än! Det är mjukt och fint redan vid köp =)




Kom ihåg mig?