Två skogsmullar (Frida och Danny)

Idag har jag och Danny ridit överallt. Verkligen överallt. Vi började på lilla utebanan och både travade och galopperade då han är absolut lugnast där. När han kändes stabil och hade börjat andats litegrann gick vi ut på den stora hoppbanan istället.

Där travade vi runt och tog galopp även där. Otroligt nog fattade han galopp åt båda håll utan en endaste liten explosion. Bara lugn och behaglig. Nästan så man börjar undra om han är sjuk haha.. Nej skämt åsido han har ridits ganska tuffa pass i två dagar innan så han har verkligen fått göra av sig en massa energi.

Efter ca 40 minuters jobb på utebanorna red vi ut i skogen. Vi travade runt på grusvägar och eftersom han var så snäll bestämde jag mig för att premiärrida en runda som går bredvid stora vägen. Han har varit väldigt trafiksäker med personbilar, men där kan det komma bussar, lastbilar etc. så jag har inte vågat mig dit tidigare. Det gick super! Han var hur cool som helst. Därefter tog vi en slinga ute i skogen och skrittade runt bland rötter och stenar som ett äkta skogsmulleekipage.

Nu mår vi bra i själen båda två!





Kom ihåg mig?