Som ni ville - här är premiärfilmen på Danny

Han är, som jag redan har sagt, både valpig och "omogen" för sin ålder. Saker som borde vara befästa är inte det, utan skolor, skänkelvikningar etc. är påbörjat, men långt ifrån färdigt.

Men om vi bortser från vad han "borde" kunna är han väldigt ambitiös och gör alltid sitt bästa! Jag är jättenöjd med honom, hoppas ni tycker om honom också!

Han ser jättejätte fin ut! :D

Mia

Han ser riktigt trevlig ut :)

Jättefin! Kommer nog bli kalas det där :D

Oj vad vinglig och unghästig han ser ut! Oftast brukar dom vara lite mer stabila vid den åldern, men han kanske är lite sen? Dock superfin, men ser som sagt väldigt ung ut haha..

Hehe vad söt han är när han "hoppar" sådär i galoppen

Såå söt! Det där kommer bli toppenbra det där!! :)

Vad tyckte/tycker Jeanna om Danny då? :) Han är väldigt fin btw!

Fin! Min 06:a är väldigt valpig av sig ännu.

Han ser super ut :D Hade jag gissat ålder hade jag nog gissat på 3-4 år dock haha.. Men endel är sena, och det är inget sämre med det. Han kommer förmodligen att bli en riktig storfräsare när han har vuxit till sig och blivit med stabil/fått samlingen. Behöver vinkla till sig lite, men som sagt det kräver man ju inte när de är så unga :) Ska vi skitkul att följa er! Lycka till!

Tänk vilken skillnad det kan vara mellan bilder och film, trodde han skulle vara mycket lättare i typen och mer rörlig :P Men det blir säkert bra när han blir mindre valpig. :)

Han ser supertrevlig och okomplicerad ut. Vilket perfekt utgångsläge att "ta tag" i. Lycka till! :)

Ida

Gulligt grön och kommer bli jättefin med mer ork och skolning. Verkar ambitiös med rätt inställning till arbete! En fining du har!

Ser superfin ut! Kommer bli toppen det där :)

Men åh han är ju jättesöt och charmig! Kommer bli kalasfin när han blir lite starkare :) Ska bli superkul att följa er!

Fin! =)

Vad fin han är! Har ju förstått att det är en fin häst, me blev verkligen överraskad av galoppen som var väldigt fin.

Han är lite ponnyaktig, på ett positivt sätt, med busig uppsyn och glimten i ögat :)

Han ser riktigt trevlig ut i typen. Förstår vad du menar med valpigheten. Är han sex i år? Kommer att bli jättefin med mer styrka och mognad. Ser så där trevligt ridbar ut och ett bra huvud är verkligen viktigt tycker jag. Från mig som har en annan "valp" och känner igen mycket.

Tycker att ni båda gör väldigt bra ifrån er, han verkar ha en härlig attityd, och är man bara en bebis på sex år? ja då är ju attityden det viktigaste ;´) man kan ju inte veta allt från början, tycker som sagt han sköter sig väldigt bra! =) Och det är kul att se/höra att ni inte har stressat med honom heller, finns ju dom som anser att en häst ska kunna de mesta vid den åldern vilket är galet... ATt börja med slutande och öppnande övningar är ju helt lagom och grundläggande, för en hållbar och glad häst :) Även om det svåraste kan vara att rida på ett rakt spår utan vägg/staket vilket många missar, kan vara en väldigt bra övning också :)

Fin blogg, titta gärna in på min och lämna en kommentar :)

ser jättetrevligt ut! :D

Frida!
Jag har följt dig sen du startade den här bloggen. Har alltid beundrat dig och Danny och är kär i honom, så galet fin! Satt nu och letade i bloggen för att hitta just det här filmklippet, och jösses vilken skillnad det är jämfört med senaste filmen från Segersta!! På bara några år!! Skulle du inte kunna lägga upp dem båda i ett inlägg på din nya hemsida så att alla andra också fick se vilket otroligt bra jobb du har gjort med Danny?! Vore så himla kul! :D




Kom ihåg mig?