Fredag

Sitter och äter lunch samtidigt som jag läser gårdagens Tidningen Ridsport och bloggar - på samma gång! Det gäller att ha många bollar i luften. En del önskar att jag ska göra fler inlägg per dag men jag hinner tyvärr inte det. Brukar försöka få till 3 inlägg/dag och det är ganska precis vad som hinns med.

Två hästar på olika stall kombinerat med jobb - det tar sin tid. Hoppas dock att ni uppskattar de inlägg jag gör!

Jag har i alla fall hunnit rida Danny i morse och det gick bra - bortsett från att vi var tvugna att rida inne istället för ute på ridbanan som var planerat. Detta för att det till min stora förskräckelse kom snö i morse... Kan inte detta helvetes väder lägga ner nu! Snö i maj är inte OK någonstans.

Startlistor har kommit upp för söndag och jag har faktiskt börjat bli nervös. Oftast är jag lugnet själv, men det känns inte helt tryggt med Danny på en tävlingsplats. Vi kommer att ta med longerlina så att mamma kan hålla i honom när jag har suttit upp och börjar skritta fram - för hästens skull, exploderar han och jag ramlar av så kommer han förhoppningsvis inte lös. Det ska i vilket fall bli jättespännande och vi ska göra allt för att han ska vara cool och tycka att det här med tävling är kalasroligt!

uppskattar :) men har du provat tidsinställda inlägg? då får du fler per dag, och kan sitta ner och skriva när du har tid:D




Kom ihåg mig?