Kvällspyssel med båda hästarna

Kom hem på eftermiddagen idag efter en ganska påfrestande dag på jobbet, åt middag och sedan var det dags för hästarna. Eftersom bästa Petra hade gjort all stallskötsel hos Esco var jag egentligen inte tvungen att åka till honom men det kliade i fingrarna haha..

Började i alla fall hos Danny och konstaterade att han hade blivit skodd! Tack tack Tobbe. Hovarna såg fina ut så jag oljade in utsidan och sprayade strålen. Därefter fixade jag mockning, hö, krafftfoder etc. Danny var helt hopplös på stallgången och hade myror i fötterna. Gick fram och tillbaka och stod inte still en sekund. Han är ett riktigt uppmärksamhetsbarn.. Det räcker nämligen med att man ställer fram ryktväskan så ställer han sig blickstilla och väntar på att man ska börja pyssla om honom haha.

Sagt och gjort, han blev riktigt kvällspysslad. Jag ryktade honom, flätade ner manen, satte på täcke och lindade på nattlindor (back on track). Därefter handbetades han i runt 40 minuter och sedan tyckte jag att han hade fått tillräckligt med uppmärksamhet och åkte till nästa häst. På Källviken kikade jag lite på träningar i ridhuset och sedan myste jag lite med Esco.

Stallet är terapi efter en dryg jobbdag.

Varför kallas Danny, Danny när han heter Alive? :)

Jobbar också i vården och min häst är verkligen min terapi! Där "tömmer" jag huvudet på allt blir avslappnad och glad!! :)




Kom ihåg mig?