Dagens planer

Eftersom Danny egentligen aldrig fick någon ordentlig vila efter att vi kommit hem från Jeanna (på grund av att vi behövde hålla igång lite för helgens tävling) väljer jag nu att låta honom få en paus. Han har presterat fantastiskt hos Jeanna och lika strålande i Gyttorp, så nu är det dags att bara vara häst ett tag. Gå i hage, ridas ut i skogen och bara pysslas med.
 
Minst 5 hela vilodagar kommer han att få, räknat från i söndags. Därför blir det inga träningsrapporter förrän kanske till helgen, skönt tycker nog Danny. Han brukar ta vilodagar ganska bra, kanske lite rastlös och vild - men absolut inte omöjlig. 
 
Själv ska jag bara unna mig världens roligaste kväll idag! Vid 23.59 inatt ska jag och ett gäng kompisar vara på plats på bion för premiären av Breaking Dawn - part 2. Som vi har längtat! Jag älskar böckerna och filmerna är också riktigt bra. Dessutom är det något alldeles extra att se premiären. Det är tre fullbokade salonger på bion, så det kommer att vara mycket folk och förmodligen en grym stämning. Någon läsare som också ska se premiären inatt eller kanske se den imorgon på vanlig tid?
 

Självklart är det inatt man ska se den! Lite tråkigt att det är sista filmen bara..

Självklart ska man se den i natt :) Har sett framemot detta så länge!

Jag ska! :D

Blir midnattspremiär för mig också, tradition ju :)

Dock är vår lilla salong inte ens fullbokad :P

Självklart i natt :D

Ida

Ska också kolla inatt! :D




Kom ihåg mig?