Förvirringens dag

Ibland undrar man ju alltså.... Det började med några schemaändringar på jobbet (bara där börjar det ju snurra i huvudet) och när jag sedan satt i bilen påväg till stallet i morse började jag fundera på om jag möjligen hade lämnat kvar hjärnan på jobbet. 
 
Detta ledde till att jag kom till stallet helt fel tid och eftersom jag inte är med i täckestjänst byts inga täcken på Danny. Är inte med i detta då jag ändå är där varje morgon (förrutom idag då). I alla fall så har vi som tur är skarpsynt personal som noterade att Danny hade 1. stalltäcke 2. inga benskydd (mamma mia!) och 3. inget haghö. Han släpptes därför inte ut i hagen så trots att jag kom till stallet lite för sent kunde jag pusta ut och göra i ordning honom som vanligt! Puuuuuuuh.
 
Nu är jag i alla fall hemma igen, Danny är i hagen (med rätt kläder på sig) och jag ska äta frukost. Ska sedan gå igenom era önskeinlägg och skriva ett par stycken! 
 

Ville bara tacka dig för tips & råd om kandar-snacket vi hade på FB. Rui Costa rids nu på kandar mestadels & även tränad en gång för min tränare Annica Noren som du känner till väl skulle jag tro ;) Vilket fall tyckte hon det var som en helt annan höst med kandar & frågade om jag varit på intensivläger ;) Så troligtvis är det som vi pratade om (vissa hästar vill ha lite "skrot" i munnen som är vana vid det & mår/trivs bäst med det :) Så i vår kör vi debut MSVC !

Jag äger ju en ny hästsportbutik i Mora & har även webshop www.hedhshastsport.se just nu känner jag att det finns alldelest för lite dressyrinriktade saker här runtom då nu ska jag ändra på det. Jag har lagt upp lite saker i bloggen som jag tänkt ta hem ! Kolla gärna & tyck !
Mvh Veronica, ha det bäst !




Kom ihåg mig?