Härliga fredag

Några har skrivit att texten är väldigt liten när man läser bloggen från mobilen - jag har samma problem. Tyvärr verkar det vara svårt att göra något åt detta då det ser helt normalt ut från datorn. Om någon vet hur man skall råda bot på denna får ni gärna skriva en kommentar!
 
Solen strålar i alla fall och vi har 9 plusgrader. Det blir utan tvekan uteritt idag! Har varit i stallet nu på morgonen och fixat lite. Dessutom var kameran med! Har tagit lite bilder för ett "puts-inlägg" som dyker upp i eftermiddag. Det handlar alltså om hur jag sköter mina lädergrejer vilket många har undrat över.
 
En incident där jag börjar fundera på om Therese försöker bli av med tävlingskonkurrens i form av att att sakta mörda min häst av värmeslag hände även idag. Eftersom jag jobbade natt bad jag henne sätta på benskydd och det mörkblåa regntäcket över det tunna stalltäcket. När jag kommer till stallet har han det tunna stalltäcket, och över har han det mörkblåa vintertäcket haha! Nu dök jag ju upp direkt efter jobbet så han hade inte gått med så varma kläder på sig så länge, men jag frågade honom om han var lite varm? Jo det var han och han berättade även att han blivit lite ledsen i ögat av Therese täckesmiss... Haha! Han överlevde i alla fall och Therese får bli skyldig honom en extra morot... Tur ändå att jag har hennes hjälp när jag jobbar, så han kommer ut med några kläder på sig alls :)
 

Nåja, han behövde inte frysa i alla fall ;)

äh värre med för lite täcke..

Hehe men lilla danny ;) tur han inte behövde gå så varmt klädd hela dagen! Du får hålla ögonen öppna på om hon gör något mer misstänksamt therese hehe nejdå men det var ju lite roligt xD

Kan inte du visa hur du knoppar? snääälllla :) Dannys knoppar är så fina, syr du eller anväder du vanliga snoddar? :) KRAM

Jag tycker texten är väldigt lagom när man läser från mobilen :-)




Kom ihåg mig?