Hjälp!

Blev hemskt avundsjuk när jag såg att flera bloggare hade uppdaterat sina sidor med nya headers och designer... Har faktiskt en bild som jag gärna skulle vilja använda som headerbild, men vet verkligen inte hur jag ska få till den.
 
Tänkte att några av mina läsare kanske är lite kreativa/duktiga på photoshop? Ni får fria händer att göra vad ni vill med bilden nedan! Vit bakgrund? Någon snygg text? Annan bakgrund? Klippa ut och klistra in, gör vad ni vill. Det ska stå "FRIDA HALLGREN" på ett eller annat sätt. Det är även OK att plocka bilder ur bloggen om ni vill ha flera bilder i headern, eller om ni känner att ni vet någon bild ni tycker passar bättre. Vill dock inte ha det för "plottrigt" utan less is more så att säga.
 
Klickar ni på bilderna får ni upp dom i den rätta storleken. Den nedersta är det formatet min header ska vara! Känn inga krav på att det måste vara superproffsigt, ni är välkomna att maila vad ni vill. Lek med bilder och blir det bra är det bara att skicka!
 
Min mailadress är: [email protected]
 
 
Moa

Åh, precis vad jag ville göra! Är galet sugen på att göra en bloggdesign :) Jag kan kladda ihop något och mejla dig resultat :) Om du vill använda den sen så är det bara att köra på :)

Hej!
Du gör grymt fina knoppar, skulle inte du kunna göra ett videoinlägg på hur du gör ? :)

Älskar din design, men tycker texten är för liten.. Kan knappt läsa den.




Kom ihåg mig?