Nya tränset

Efter en intressant natt på jobbet (minst sagt haha) har jag nu äntligen kommit hem och kunnat pusta ut. Fixade Danny direkt efter jobbet så han är klar, förrutom ridningen.
 
Hemma låg det även ett avlångt paket och väntade... Från Hypostore. WOHO MITT NYA TRÄNS! Precis lika perfekt som jag förväntade mig. Inte en dag försenat denna gången heller! Är det inte lite galet att det bara tar två knappa dagar från lagret i Holland till min trapp här i Sverige? Jag är i alla fall grymt imponerad.
 
Slänger upp bilder på det senare... ;)

Och jag har fått sms från posten -kandaret har kommit!

Verkligen supersnabb service!

Vilken service :P
Funderar starkt också på att beställa hem ett också :). Jag vet att du sagt att dem är stora i storleken så jag undrar, har du haft cob till danny i andra träns också eller du har gått ner en storlek för dem är stora ? :)

Svar: Nej han har COB även i grimmor/andra träns. Måste dock säga att tränset var väldigt stort! Danny hade på dom innersta hålen. Kandaret var inte riktigt lika stort, där har han på dom yttersta hålen.
Frida Hallgren

Har varit inne på den sidan och funderar på att klicka hem ett träns. Stämmer det att frakten bara är ca 58kr, eller har jag missat något? :)

Svar: Det stämmer !
Frida Hallgren




Kom ihåg mig?