Om ni fick välja pannband?

Ja snart är Stockholm Horse Show på ingång och mässan är i sikte! Jag gjorde tidigare en shoppinglista men här kommer en prioriterad pryl som jag kommer att leta extra noga efter. Ett nytt pannband! Så som det ser ut nu så har han två stycken likadana huvudlag. Eller ja, det ena är kandar och det andra träns - men dom ser likadana ut. 
 
Det som skiljer dom åt just nu är att på kandaret sitter mitt OS-pannband med stora silvriga/klara stenar. På tränset sitter ett rundsytt pannband. Jag är egentligen väldigt sugen på att ha ett rundsytt på det ena för att det ska bli lite skillnad på huvudlagen - men dett rundsydda pannbandet som sitter på tränset är för litet.
 
Därför har jag lite beslutsångest över vad jag ska leta efter för pannband till tränset? Vill han ha glitter eller rundsytt?
 
Om ni får välja på alternativen nedan, vad hade ni valt? Tänk på att det ska matcha en vitfodrad nosgrimma.
 
- Ett rundsytt böjt pannband (som det som sitter på nu, fast i rätt storlek)
 
- Ett pannband med stora stenar (i så fall, vilken färg? Guld, silver, champagne osv)
 
- Ett pannband med många små stenar (färg?)
 
- Ett pannband med pärlor?
 
- Något annat alternativ?
 
Mitt pannband till kandaret... Mmm...
 
N

Jag hade beställt ett från xtrem horsmakeover :) då kan man sätta ihop ett eget :D

Jag tycker pärlor är väldigt fint på pannband! :)

Rundsytt lackat från kyro? :D

Ett sånt från glen gordon med pärlor tycker jag är super fint. Sen tycket jag ett pannband med swarovski och två rader med "stora" pärlor är jättefint också!

Svarta stora swarowski stenar!

Ett svängt med svarta swarovski. Antingen stora stenar eller 2 rader mindre. Superfint då det glittrar, men ändå är diskret :)

Jag tycker att GG's pärlpannband är to die for, även ett svängt med stora diamanter (likt det du har ovan) är väldigt snyggt. Men det kanske är roligt med lite variation? :)

Pannband står även på min lista inför mässan i helgen, och jag siktar in mig på ett med pärlor. Kommer bli så fint på min tjej. Dock tycker jag Danny passar väldigt bra i stenar ;)

Tycker du ska ha något annorlunda än vad du har nu. Jag hade nog kört på rundsytt, då jag antar att du ska tävla mest med kandar och det andra faktiskt är himla snyggt ;)

Alternativt ett med svarta stenar!

Jag måste faktiskt säga att ett OS pannband med svarta stora stenar är så himla fint på mörkbruna/svarta hästar. Hade inte mina hästar varit fuxar så hade någon av dem lätt haft ett med svarta stenar. Då har du inte exakt likadant pannband, men ändå glitter fast mer diskret! :)

Rundsytt och lackat tex detta http://www.kyroridinggear.com/rundsydda-lack-svart-lack-c-1_33_35.html

Har själv detta på ett träns och är väldigt nöjd. Grymt pris också :)

Jag tycker att han skulle passa med ett pannband med stenar med någon fin färg. Någon färg som diskret men ändå fin och lite lysande.
Tycker dock att det pannbandet du har på kandaret är riktigt snyggt och han passar som handen i handsken med det!

Inte pärlor på en valack hehe. Jag tycker stora stenar i varma nyanser, jag älskar det jag har till min ponny.

Ett pannband som jag haft ögonen på väldigt länge nu är glen gordons Ariel! Hur snyggt som helst med pärlor/stenar om varannan men väldigt diskret. Mycket snygg! Enda nackdelen är att de tagits ur produktion men jag kommer söka igenom varje vrå av Sthlm horse show efter en liknande modell till min egen lilla pärla!

Jag tycker att rundsytt är snyggt i alla lägen. Älskar verkligen rundsytt, men ett böjt pannband med champangefärgade stenar är super vackert! :) så kan inte bestämma men som två

antingen rundsytt eller så har ju schumacher kommit ut med nya pannband med stora fina pärlor! Det finns i massa olika färger och är skitsnygga!

Rundsytt :)

Pärlor är ju väldigt snyggt, men inte så manligt :) Passar bättre på ett sto tycker jag. Svarta större stenar kan nog va snyggt, eller stenarna i någon brunaktig nyans skulle nog va snyggt eftersom du gillar jordnära färger på honom.

Åå, köp ett rundsytt, svängt och lackat pannband!
Finns här: http://www.kyroridinggear.com/rundsytt-lack-svart-full-p-50.html?cPath=1_33_35

Sjuradigt, guldigt från OS!!!

svängt med pärlor!

Ett rundsytt vit lackat från Kyro skulle vara häftigt ;)

Två rader med stora svarta swarovski stenar! Har sett såna på Schokemhöle träns, dom är sååå snygga! :-)

Varför inte rundsytt med bling? Så slipper du välja :)

Under tiden jag jobbat i Tyskland måste jag säga att jag stött på extremt få pannband med bling och strass och allt vad det heter och förmodligen blivit smittad av deras trender där nere, men jag tycker absolut det är snyggast med klinker på pannbanden, utan tvekan! diskret, klassiskt, men ändå "uppiggande" till ett ansikte utan tecken.




Kom ihåg mig?