Omdömen och lite om ritterna

Ja vad ska man säga? Jag är så grymt nöjd! Första ritten var helt enkelt outstanding, han gick helt otroligt bra. Ett enormt tryck, sådär på gränsen till explosion men han höll sig på mattan.
 
18 stycken 7:or varav flera med kofficient 2! Dessutom 8:a på inridning, 8.a på mellanskritt, 8:a på galoppfattning, 8:a på mellangalopp, 8:a uppridning/halt, 8:a på framåtbjudning (no shit) och 8:a korrektheten i uppvisning. Enda riktigt grova missen var på ryggningen när han slog sig fri helt och där åkte vi på en 4:a. Domare Lina Häggs omdöme var så roligt att läsa! "Vacker häst med mkt utstrålning och dessutom en fin lätt framdel. Bra matchad. Fin balans och samling, blev några missar som drar ned"
 
Resultatet blev alltså hela 68,51% i första klassen som var MSVC:1. Det räckte till en tredjeplacering!
 
I den andra klassen blev det lite dåligt framridningsupplägg då jag var tvungen att rida prisutdelning mitt i. Dock hittade jag även där en bra känsla. Inne på banan blev det lite fler missar. Dom enkla bytena blev ganska abrupta och han bytte galopp i sista galopplängningen (haha ni kommer skratta på filmen). Dessutom fick jag någon slags kortslutning i huvudet och gjorde sista halten på fel ställe?! Det ska ju vara ökad trav - övergång till samlad trav - halt längst fram vid domaren. Det gjorde inte jag, nej jag tyckte att det var en bra idé att göra halten en bokstav för tidigt i stället - avdrag för felridning. Klantigt men sånt händer! 
 
Domare Agneta Nylander skrev: "Härlig häst med spänstiga gångarter. Brister dock ngt i bärighet ibland. Trevligt!" och där blev resulatet alltså 66,00% i MSVC:2 och en andraplacering.
 
 

Grattis Frida!!!

Grattis Frida!! Snygg Danny e då!!!

Grattis, kul att det gick så bra!

Superkul! Stort grattis till er! Han e ju så fin! =P

Grattis!

Duktiga ni, grattis! :)

Snyggt jobbat. Grattis!

Grattis!! :)

Stort grattis!!

Åh va roligt!! Det förtjänade du efter allt jobb! Hejja er!




Kom ihåg mig?