Premiera Monaco

In love... ♥ Svart, rundsytt, vitfodrad nosgrimma med lackad utsida. Pannbandet var rakt från början men jag doppade det i varmt vatten och böjde till det, våga vägra raka pannband!
 
Det enda minuset är att tyglarna som följde med inte var läder hela vägen, dom är i rundsytt läder längst fram (halva tyglarna typ) och sedan är det vävribb. Båda tyglarna som följde med kandaret var rundsydda längst fram precis som dessa, men där var även delen man håller händerna på i läder. Ska prova rida med dessa så utvärderar jag det sedan! 
 
I alla fall... Visst är det fint!
 
Ida

riktigt snyggt! så sugen på ett själv men har brun dressyr sadel .. så isåfall måste jag ha ett brunt :p

Mycket snyggt! Han kommer bli så fin ^^

haha, du har verkligen LÖJLIGT bra smak!!! :) Jag kan bara gå in läsa din blogg o sedan gå o köpa exakt samma prylar som dig så slipper jag göra ngn marknadsundersökning, hehe. Tur att vi varken känner varandra eller förmodligen ens kommer att stöta på varandra, so no one will know... ;)

Kanonsnyggt! Vill också ha ett men har inga pengar :/
Funderar också på vilken storlek min lilla häst skulle behöva, han har Full i alla andra träns men han är liten (151) och har rätt kort huvudet, det är bara det att det är rätt tjockt så nosdelen på nosgrimman blir alltid så kort! Skummt ;)

Väldigt snyggt träns :)




Kom ihåg mig?