Snart Stockholm horse show

Globen är magiskt, alltid. Se fantastiska hästar, gå på mässan och träffa vänner. På något sätt springer jag alltid på tävlingskompisar, gamla bekanta eller nya kompisar. Det är stort, och ändå så träffar man så många man känner! Detta år är första gången som jag kommer att vara där och samtidigt driva bloggen, för förra året hade jag inte startat fridahallgren.se ännu. 
 
Jag hoppas verkligen att många av er kommer fram och hälsar! Det är så otroligt roligt för mig att få ansikten på dom som är inne här och läser varje dag. Jag delar med mig av mitt liv men vet så lite om er. 
 
Jag åker ner med mamma, det gör jag varje år. Eller rättare sagt - hon åker dit med sin väninna och jag får följa med haha! Dom kommer att ha långhelg och vara i Stockolm fredag-söndag medan jag inte tar tåget ner förrän på lördag förmiddag. Sedan möter jag upp mamma och hennes väninna för att sedan gå på lördagens matiné. Bara för att jag ska föreställa någon slags tävlingsryttare har jag inte släppt den underbara showen! Agilityn, shettisgalopp, riddarspel och alla andra showinslag - jag älskar det. På söndagen ska vi se küren och det är några ekipage som ska bli hur kul som helst att se. Jag ser bland annat fram emot fantastiska Kristina Sprehe med Desperados, Siril Helljesen med det underbara stoet Dorina och så självklart våra svenskar Patrik Kittel - Scandic och Tinne Vilhelmson-Silvfén - Don Auriello. 
 
Kristina Sprehe - Desperados.
 
 

Åh! Siril Heljesen har nog den mest fantastiska och häftigaste musiken i sitt kürprogram jag nånsin skådat/hört! Älskar den verkligen!

Du ska alltså inte se cliniken? :)

Svar: Nej, jag kunde tyvärr inte vara ledig så länge.
Frida Hallgren




Kom ihåg mig?