Stallmorgon

Ja alltid händer det någonting! Morgonpigga (eller trötta?) tjejer och glada hästar. Några rider, andra stallfixar - sen har vi sånna som jag som bara går runt och pratar och aldrig får något gjort. Älskar att det är ett så härligt gäng av helt underbara tjejer som står där med sina fina hästar. Det är så roligt att komma till stallet - varje dag! Hoppas alla mina läsare också känner så för sina stall ♥ 
 
Therese longerar Loppan..
 
 
 
Jonna och Barock trimmar lite! Känner ni igen hästen? En 18-årig valack som har gått St. George. Jag red honom ganska mycket innan. Här syns han med sin nuvarande medryttare (som även äger en annan häst på Falu RK).
 
 
 
Loppan blev trött...
 
 
Vissa sliter...
 
 
Andra (jag) sitter på bänken, latar sig och är nöjd med livet! 
 
 

Härligt, precis så det ska va! Ja jag trivs bra i det stallet jag står i nu :) Det är skönt att vara där på morgonen faktiskt!

Har ni sådan aktivitet en vanlig vardagsmorgon? Själv trivs jag bäst i stallet på eftermiddagen efter avklarat jobb och vardagssysslor, som en belöning, avkoppling och energikälla. Trivs jättebra i vårt "vuxenstall", två tanter och en farbror på 50+, P1 på radion. Endast en dörr skiljer oss från "ungdomarna" i den andra stallavdelningen, där ligger åldern mellan 18 upp till 30+, Rix FM på radion:) Lite skämtsamt, oftast står dörren öppen och vi pratar med varandra allihopa:) Riktigt kul att åldern inte spelar någon roll inom detta gebit. Jag har massor att lära av stallets 18-åringar t ex.

Svar: Eftersom vi är "tvingade" att rida morgon/dagtid på grund av att ridskolan har lektioner i ridhuset hela kvällarna rider de flesta privatryttare på morgonen. Så det är full aktivitet på förmiddagarna! :)
Frida Hallgren

Skönt! Finns inget bättre än stallmorgnar, så himla skön stämning :)

Mysigt när man är flera! Vi hyr ett litet stall själva Jag & min Pappa, så det kan bli lite ensamt ibland!

Haha du är så söt Frida! :)

Haha, jag är också en sån som bara pratar ;) Kan lätt spendera 4 h i stallet och då bara hunnit med hälften av det som egentligen bara tar 2 h (ridning, mockning, etc... ) Men man lättar ju plånboken varje månad för att kunna njuta av allt som inbegriper sin häst eller hur? :)

fast hon longering sker ju i lina, inte med 2 linor. 2 då tömkör man ju?




Kom ihåg mig?