Svar på frågestund med video, del 2

Ja då var det dags för del 2 på svaren! Videon är väldigt lång (cirka 10 minuter), men jag har svarat på frågorna i ordningen nedan. Detta för att ni lätt ska kunna spola fram till någon fråga som ni gärna vill veta svaret på. Det är bara att lyssna på vad jag pratar om och sedan spola fram/bak beroende på vilken fråga ni är ute efter. Blev lite abrupt slut men batteriet tog slut i kameran. Hann med några frågor i alla fall!
 
1. Var har du gått på gymnasie/universitet och vilken inriktning/linje? :)
 
2. Hur länge har du ridit? 
 
3. Hur gammal är du? 
 
4 .Planer i framtiden?
 
5. Kan du visa hur man lindar benen på en häst?
 
6. Hur ser du på longering/tömkörning som träningsform? Danny är 6/7 år va; Hur ofta/mycket vilar du honom? Och hur är han betslad och varför?
 
7. Blir du stressad av bloggen, alltså att du tycker det är jobbigt ibland och tänker att det hade varit skönt att inte ha den? Skulle ditt stalliv se annorlunda ut utan bloggen (typ skulle du vara lika noga med att matcha outfits och sådant utan bloggen)? Älskar din blogg så det är absolut ingen kritik utan bara en fundering. Driver själv en blogg inom ett annat intresse och känner ibland att jag nästan blir utbränd av det, trots allt positivt och kul det medför.
 
8. Vad driver mestadels tjejer att ha en blogg? Uppskattning från andra? Och varför söker/behöver man den uppmärksamheten? Bara nyfiken, ....blir både förvånad och imponerad att någon törs!!
 
9. Vad har Danny gjort innan? va han helt grön när du köpte honom eller lite utbildad?
  
10. Jo, skulle inte du kunna göra en rundvandring i stallet där du står? filma så man får e hur det ser ut..sånt är så roligt! ;P
 
11. Vad har du för benskydd på Danny i hagen? Var har du köpt dom, modell osv? Och brukar du ha på dom på honom över natten eller hur fungerar det i ditt stall med hagskydd?
 
12. Hur kommer det sig att du valde Childeric, och varför just den modellen? Är du nöjd med den samt hur mycket gick det för totalt? Varför valde du att köpa en ny?
 
13. hur säger man jeanna?
 
14. Vad gjorde du för projketarbte i skolan, och är du nöjd över resultatet?
 
15. Hej! Hur tycker du man gör med röntgen på en häst som kostar 50-60 tusen. Vet ju att du tycker det är en struntsumma för en häst, men har man inte stora tävlingsambitioner duger det ju gott och väl! 
 

Kan du inte visa kür programmet? :)

Svar: Har nog tyvärr inte kvar den :(
Frida Hallgren

Intressant och bra videoblogg-inlägg! Måste dock skratta lite åt det typiska "eeehm" som dyker upp mellan svaren. Vet inte varför det är så vanligt?! :P
OBS!! Inget illa menat W.S.E.!!

http://www.dt.se/nyheter/falun/1.5290786-kommunen-tar-over-ridverksamhet
Vad tycker du om detta egentligen?

Svar: Att det är jättebra verkligen! Äntligen kanske det går att få någon ekonomisk ordning på ridklubben.
Frida Hallgren




Kom ihåg mig?