Tränset skickat... wiho

Fick precis mail om att mitt träns blev paketerat och skickat från Holland idag! Blev så glad att jag var tvungen att gå tillbaka i arkivet och kika hur lång tid det tog för kandaret att komma, från att det blev skickat... 2 dagar!
 
Så på onsdag bör det alltså dyka upp, åh så spännande. Sist fick jag kandaret levererat hem till dörren - undra om det blir samma nu med? Hoppas hoppas. Fick ett litet hån från min tränare idag när jag klagade på att jag inte hade något träns... "Du som shoppar hela tiden har väl hur många träns som helst?! Till och med jag har tre träns!" Nej tänk för att jag är helt tränslös för tillfället. Har sålt eller slängt alla mina gamla träns, så kul med nytt! :)
 
Någon skrev även att det kommer att säljas Premiera träns/kandar på Stockholm Horse Show i år. Dock från den svenska återförsäljaren Tophorse som har mycket dyrare priser. Precis det tränset jag beställde från Holland för 870 kr inklusive frakt kostar 1159 kr på Tophorse, och då tillkommer frakt på 59 kr... Vet inte om dom kommer ha några mässpriser - men ni får ändå ha i åtanke att det nog är billigare att beställa från Hypostore. Ett tips bara!
 

Hej, vet inte om du såg mitt svar, men du frågade en gång om mina boots med massa fluff på. Jag köpte dom på hypostore.

Svar: Neej men du det missade jag! Ser nu att det även är nedsatt pris på dessa på hypostore... Ojoj, jag som har shoppingförbud!
Frida Hallgren

Ingår det tyglar till tänset?:)

Svar: Ja!
Frida Hallgren

Tack för tipset, vad många snygga träns de har! :)

Beställde ett primera kandar från tophorse för över sex veckor sen har fortfarande inte fått det, ångrar så att jag inte beställde från hypostore. Kommer aldrig beställa något från tophorse igen...

Ida

Så snyggt! :D förstår att du längtar efter de hehe

Hej!
Såg att den modellen som är på bild bara fanns i cob.. Fanns det full när du beställde?
Har länge tänkt på denna modell :)
Tack!

Svar: Nix men Danny har COB i storlek :)
Frida Hallgren




Kom ihåg mig?