Liten Esco-update

Har glömt att berätta för er hur det går för Esco och hans fodervärd i Knivsta! Jag pratar lite då och då med tjejen som har honom nu och även med Petra (Escos ägare) så lite koll på läget har jag.
 
Men, när vi var på Enköpings ridklubb i helgen och tittade på St. George stod jag och Therese en stund på framridningen. Plöstligt sprang jag in i halva teamet som Esco bor hos. Tjejen som har honom var tyvärr inte med, men hennes familj/tränare. Dom hade sin otroliga Sir Dee i klassen så jag passade på att prata lite om hur det går för Esco samtidigt som jag beundrade deras fantastiska häst! Dom var så glada över Esco och berömde honom så mycket. Fick höra att Paula tävlat honom för första gången och kammat hem en placering i LB:3 på 65% direkt, så roligt.
 
Det känns fortfarande lite konstigt med "bara" en häst, samtidigt som det är skönt. Jag har tid att jobba mycket och samtidigt lägga ner mycket tid på min Danny. Han kräver mycket träning just nu och det känns bra att lägga mycket fokus på honom ett tag. 
 
Men såklart saknar man denna lilla goding!
 

Tack för att du lägger in filmer!Tror att det ger inspiration och tips till många av oss.Tycker det är lätt att bli lite passiv,ibland för att man så gärna vill sitta rätt och fint,ibland för att man får en sån fin känsla och gärna vill fortsätta att bara åka och suga på den känslan..Blir nästan sur om instruktören/tränaren i dessa lägen kräver nånting svårare;-)Fast naturligtvis håller det inte i längden att bara "finåka".Ni ser väldigt fina ut,Danny ser så mogen ut!

Roligt att höra att de tycks trivas med honom. De är en fantastisk familj och supergullig tjej. De var ju och provred min PRE innan men han är ju lite högre utbildad och kräver ju lite mer av ryttaren när det är fler knappar än hon kände att hon behärskade. Blev glad när jag såg att de hittade ytterligare ett vettigt exemplar av rasen som hon kunde utveckla sig på!

Roligt att han fortsätter företräda rasen på dressyrbanorna tycker jag =)

Hoppsan! Råkade skicka ett tomt ;) Ville bara säga att det inte går att kommentera inlägget där du rider för Jeanna, man hamnar här när man klickar på kommentarer.

Han ser supertrevlig ut! Man riktigt kände hur man skulle göra när hon instruerade haha, jag blev själv sugen på att träna ju.
Och hjälp så stor dendär hästen med den hjälmlösa ryttaren såg ut när den kom upp brevid er. Jättehäst ^^

Svar: Hej! Jo jag är medveten om detta... Har mailat blogg.se utan framgång idag, så hoppas att det fixas imorgon. Tack! :)
Frida Hallgren

Ser fint ut :) kul!

Och till Emily: Hästen med den hjälmlösa ryttaren ÄR stor -han är runt 185cm i mankhöjd ;)

Åh, jag saknar Esco :/ men kul att han mår bra :)

Åååh fina fina ni! Jag känner varken dig eller hästen överhuvudtaget, men jag älskar er ändå, haha! Du verkar vara en helskön och genuint snäll tjej, och Danny verkar ju vara en helt underbar häst..

Skitkul att få se filmer när du rider, mer sånt! :) jag själv fick säga tack&hej till min foderhäst förra vecka när jag flyttade till Stockholm, så nu får jag nöja mig med att kika på andras filmer! :)

Tycker faktiskt att du har en mer korrekt och snyggare sits än Jeanna, ser mkt bättre ut när du rider Danny. Dessutom gillar jag att du rider med hjälm =)

Fina häst! :D

ser trevligt ut! men vad jobbigt med så många andra i ridhuset samtidigt? :o




Kom ihåg mig?