Dressyrträning med traktormoment haha

Alltså lite imponerad över min häst är jag idag... När jag kommer ut på utebanan och ska börja rida upptäcker jag att det är en bana uppställd på ridbanan och att några elever från något gymnasium är där och kör traktorträning haha?! Fram och tillbaka körde dom, grävde lite i en hög och sedan runt något varv igen. Dock väldigt trevliga och frågade om det var OK att dom körde lite slalom bredvid dressyrbanan och jo visst sa jag, jag har ingen aning om hur Danny reagerar men vi provar!
 
Lite darrigt och några luftsprång när dom tippade grus, men när jag påminde Danny att han skulle vara koncentrerad på mig och inte på vad traktorn gjorde så fungerade det riktigt bra. Mot slutet måste jag säga att jag (eller Danny för den delen) inte ens tänkte på att dom brummade omkring bredvid oss. Jag höll mig inne på dressyrbanan och dom var ju utanför, så det spelade egentligen ingen roll när han var så lugn och duktig. 
 
Red i alla fall igenom några delar ur programmet och kände på den förvända som är väldigt svår ute där han är lite spänd och ytlig. Well, från början bytte han hejvilt i vänstergaloppen och jag fick inte till en enda förvänd linje - något frustrerad påminde jag honom rejält om att man faktiskt kan galoppera lugnt även utomhus och efter det höll han faktiskt förvända. Red igenom några öppnor och slutor i traven som satt som en smäck, allt bara flöt. Nöjd!
 
Kika på himlen.. Vilket väder! Och kolla pälsen haha... nallebjörn.
 



Kom ihåg mig?