Framme och färdigtränade dag 1

Ja nu är vi äntligen här! Som vi har längtat efter detta. Att köra hit hästarna gick bra och tog väl ungefär 2,5 timme så inte så farligt. Danny var lite smågalen när vi lastade ur och jag var glad över ledtränset jag hade på honom! Tiara eller "Loppan" som hon kallas tog det hela med lite större ro. 
 
Hästarna har fått två fina uteboxar och står bredvid varandra. Förhoppningsvis blir det inte så kallt, men vi har med oss täcken för alla grader. Ungefär ett par timmar efter vi kommit red Therese sin första träning och jag strax efter. Vi har såklart enskilda träningar men jag hoppas att några träningar blir en stund mellan varandra så vi får chans att filma varandra! Kameran är med i alla fall.
 
Men, lite mer om träningen! Danny kändes väldigt fin från början, han var het och väldigt i gasen över att vara på plats på Segersta. Fick lite hjälp med min sits då hon tyckte att jag vred axlarna i högervarvet och sedan började vi med galopparbete. Visade vilken fas bytena är i och han gjorde väl ungefär hälften rena, hälften orena. Men ingen fara tyckte Jeanna, vi har ju precis börjat med bytesarbetet. Lite galoppslutor och sedan tog vi trav som kändes bra. Imorgon ska Jeanna rida hela passet och se om hon kan få någon ordning på bytena, ska bli väldigt spännande att se.
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska vi åka iväg och handla mat för i kväll! Vi är installerade hemma hos Jeanna (ja det är där vi bor haha!) och är trötta och nöjda. Så underbart att vara här!
 
 
 

Skulle du inte kunna höra med Jeanna om det är okej att du filmar när hon rider Danny? Hade varit kul att se! :D

håller med ovanstående! och ha så roligt nu och lär dig massor är faktiskt lite avundsjuk ;) !!!

Låter som ett härligt äventyr. Hade gärna gjort något liknande!

håller med! filma när Jeanna rider

Ha det så roligt!
Jag gillar verkligen din blogg. Kikar in på den varje dag :D

Håller med fullständigt. Det hade varit så kul att se :)




Kom ihåg mig?