Fredag och lite roliga planer

Ja då var det äntligen fredag igen! Grått och dystert ute, men det ska man nog överleva ändå. Sitter och väntar på sms från DHL att stövlarna har kommit, men förmodligen blir det väl att dom kommer på måndag. Varför leveraras inte post på helgerna, eller i alla fall lördag?!
 
Jaja, jag får stå ut. Har börjat bli nervös för morgondagens hoppträning och inte blir det bättre för att jag och Therese stressar upp varandra - vad ska vi ha på oss? Vad ska hästarna ha för skydd? (där kom vi överens om hockeyutrustning, det vill säga alla skydd vi äger och har). Vi kommer ramla av och dö, jag svär. En vecka innan vi åker till Jeanna envisas vi med hoppträning - det är ju som gjort för att vi ska brya en arm eller två.
 
Kan förresten berätta lite om morgondagens planer för eftermiddagen! Då ska jag åka och hälsa på Norma, ett sto f. 2006 e. Twiligt - Vivaldi som jag hade hos mig i 8 månader för något år sedan. Ska bli otroligt roligt att se hur hon har utvecklats senaste tiden och vad det har blivit av denna flotta, rörliga häst. Hennes ägare sa åt mig att ta med stövlarna... Iiih! 
 

du bara måste ha med någon som filmar träningen imorn! :D

om ägaren säger ta med stövlar så säger jag ta med kameran ! jag vill se film och foto !




Kom ihåg mig?