Någon lyssnade haha..

Kanske borde börja göra önskelistor för veckan lite oftare? Kan nämligen checka av en av punkterna direkt. Har blivit bokad på massor av jobb och det började med att jag fick åka in på ett 9-21 pass idag lite oplanerat.
 
Det är nackdelen med att vara timvikare, man kan bli bokad samma morgon och får släppa allt. Tack och lov har jag ju för vana att alltid fixa hästen vid 7-tiden på morgonen så oavsett om jag blir bokad på jobb eller inte är han "klar". Mami får åka dit i eftermiddag och titta till honom så kanske jag svänger förbi stallet en snabbis efter jobbet och ser så allt är lugnt! Ska även börja skriva på flera av era "sätt rubriken-önskemål". Riktigt bra rubriker och jag har fått massor av ideer på bra inlägg. Så kul!
 
 

Finaste Fiddo <3

haha, samma för mig imorse. De ringde 07:30 om dagpasset som börjar 07:45 (och jag bor 20 min från jobbet -få ihop den ekvationen!). och i mitt yrvakna tillstånd slänger jag ur mig att jag måste till stallet först (vilket jag inte behövde eftersom det gällde dagpasset) -men jag fick börja 08:45 så jag hann till stallet :p




Kom ihåg mig?