För ganska prick ett år sedan...

... Tävlade Danny LB:1! Nu ett år senare har han vinster och placeringar i MSVC, och dagen i ära har vi alltså debuterat MSVB med placering även där trots alla missar. Det går så fort, WOW!! Piruetterna börjar sitta, galoppslutorna lika så... Om vintern ägnas för fullt åt att få honom helt lugn i bytena och så småningom nosa på serier... Svindlande känsla när jag tänker på nästa år. 
 
Jag trodde aldrig att jag skulle säga det, men det här börjar bli den bästa häst jag någonsin har haft! :)
 
 

Det är roligt för vi har gjort samma utveckling du och jag. Och jag tycker ni har hur mycket potential som helst. Hösten har inte ens börjat och fortsätter det att gå såhär bra för er dröjer det nog inte länge förrän ni kan ta klivet upp mot att kvala till medelsvår A. Jag förstår hur nöjd du måste vara:-)

Moa

Det är en fantastisk häst men du är duktig också annars hade ni inte utvecklas så snabbt. Vilket ekipage ni kan bli!

Vad fin han är

Hej Frida!
Jag hittade tlll din blogg nä du skulle böjra leta häst (mr D) och fastade för ditt skrivande och sätt att se sake och ting. När du köpte danny så tyckte jag han va fantastiskt fin men även en "vanlig" svensson häst. Bra modell men inget WOW så som klas xmpelvis.

MEN så började ni rida och träna mer och mer, jag såg eran utveckling och han är nog den häst som jag utan tveckan kan säga har utvecklats mest av alla dem jag sett i mitt liv. Vilken kämparglädje!

Sedan så är det ju inte bara hästens förtjänst utan det är ju DU som gjort allt! jag beundrar din teknik och skicklighet att kunna förvalta och hjälpa din häst på bästa sätt! Hade jag bara haft halva "känslan" hade jag varit nöjd!

DU är min förebild och jag har insett vikten i att läsa av och besita tekniken till häst!

Är så otroligt glad för din skull att du gjort denna resan på din aldeles egna prins och önskar er många fina år ihopp som radarpar!

något flumigt =)

Vilken resa nu har gjort! Bra kämpat Frida. Vilken oslipad diamant du hittade. :)

Han är så galet läcker!

Det är så himla roligt! Ni är verkligen en perfect match, hejja er!

Vilken framgångssaga! Heja er!!! :)

Stort grattis till placeringen!
Jag hittade din blogg alldeles nyligen och funderar varför jag inte hittat hit tidigare?! Supertrevlig blogg och mycket bra inspiration för mig som inte ridit seriöst på några år, men som nyss skaffat mig en läromästare och behöver lite pepp!

Måste även säga att jag kikat bakåt i arkivet och är imponerad av ditt jobb med denna häst. Från fin men alldaglig till helt fantastisk. Bra jobbat och lycka till med honom! Hälsningar Malin




Kom ihåg mig?