Välkommen Avalanche

Jag jobbade som sagt natt idag och mamma fick ta emot honom från lastbilen. Vid 05.40 dök han upp och klev rätt in i stallet! Då hade han åkt hela natten och var såå trött... 
 
Mamma ringde mig på jobbet och berättade att han såg ut som en nallebjörn, hade väldigt snälla ögon och var väldigt hög bak - vilket skvallrar om att han nog blir ganska stor. Danny är 168 cm vilket passar mig ganska bra, vi hoppas på något liknande i denna. När jag dök upp efter att jag slutat hade klockan blivit 07.30 och då orkade inte denna nallebjörn hålla ögonen uppe längre, utan det var en trött häst som låg med mulen i spånet när jag kom. Men han är helt underbar! Välmående och så vänlig. När han hade vaknat till liv efter sin sovstund så tittade han sig nyfiket runt och var inte speciellt bekymrad över att han nästan var själv i stallet. Vi gosade lite och han både åt och drack jättebra.
 
Men, ni är såklart nyfikna på vad det här är för en prins! Avalanche är född 2012 och alltså 1,5 år gammal. Det är med andra ord först nästa höst som han ska få prova att ha ryttare på ryggen, så just nu ska han bara gå och vara myshäst ett tag. Aval är efter Glocks Romanov (fd Blue Hors) och ni som gissat på att det är Dannys bror har helt rätt. Detta är en helbror till Danny och dom ser på pricken likadana ut. Mörkbruna med två vita kotor bak. Vi köpte honom nu direkt från samma danska uppfödare som vi köpte Danny av och det känns underbart. Vi har följt denna bror sedan han föddes och tryckt på med förfrågningar om han blir till salu eftersom den är så fin. Till slut fick vi erbjudande om köp eftersom hon var så nöjd med hur vi har förvaltat Danny. Vi kunde inte tacka nej! :) Några videos, bilder och massor av info senare blev köpet definitivt och nu är han här - världens finaste Avalanche. Om vi åkte ner till Danmark och tittade på honom? Nej, vi köpte honom baserat på de videos vi sett och Alice ord. Men största anledningen till att vi vågade "chansa" är givetvis för att den är helbror med Danny. 
 
Det kunde inte bli bättre och det ska bli otroligt roligt att matcha denna häst från början. 
 
 
 

Stort Grattis igen! Ska bli otroligt spännande att följa! :)

Grattis! :)

Grattis!! Så himla roligt och gud vad lika de är! ;)

My

Superroligt att du fått en påläggskalv och dessutom en helbror! Är väldigt kul att ha helsyskon för man ser så mycket likheter.

Mi

Vilken bebis!

Så söt!

Oj vad roligt! Stort grattis!!

Åh va roligt! Grattis! Så himla söt :)

Grattis Frida! Vad kul med en bäbis! Nu längtar jag efter att åka och hälsa på min lilla :)

Ida

Grattis!!!

Mi

Nyfiken med en hypotetisk fråga. Skulle du ha köpt ett helsyskon till Danny om det hade varit ett sto? Vet att du sagt till mig att du föredrar ston....

Kram

Svar: Nej, då hade jag inte köpt den. Kram
Frida Hallgren

Åååh, vad roligt, ska bli superkul att se hur det går med honom med! :D

Åååh, vad roligt, ska bli superkul att se hur det går med honom med! :D

Vad spännande! Vilken liten sötnos :)

Åh så himla söt! Och dom var verkligen lika!

Vad roligt!! Grattis!!
Finns det någon hemsida till uppfödaren? :-)

Svar: Hej! Tyvärr, det är en privatperson och inget stuteri.
Frida Hallgren

Praktisera i ett stall en gång o ett avelssto hade fått 9/10 bruna med vita kotor bak o vita hår i pannan. Den enda utstickande blev komiskt nog fux med bläs o fyra vita strumpor haha. Heelt annat! Nr 9 föddes när jag va där !




Kom ihåg mig?