Dressyrhästar på Falu RK

Fick en önskan tidigare om att jag skulle skriva en rad om dom dressyrhästar som står uppstallade på Falu RK. Det står ett flertal fina hästar här med dressyrinrikning, men har tyvärr inte bilder eller info om alla. Tänkte att jag i alla fall kunde skriva lite om några vänners fina hästar, även om det bara är en liten, liten del av dom fina hästar som står på klubben.
 
Först har vi givetvis Therese fina Tiara Magic "Loppan". Ett sto f. 2001 e. Magini - Jaguar. Dom tävlar MSVB och siktar mot MSVA! Det var Therese och hennes Loppan som jag åkte med tillsammans på Jeannaveckan. En kanonhäst helt enkelt, hade kunnat ta över den utan problem ;)
 
 
Sen har vi Emmas flotta Royal Rascal f. 2008 e. Rascalino - Florestan I - Donnerhall. "Rackarn" blir alltså 5 år i år och tanken är nog att han ska gå championaten om jag har förstått det hela rätt. En framtida dressyrhäst med andra ord!
 
 
Sofia har en jättefin häst som heter Fürst Rainier B "Rune", en valack f. 2005 e. Fürst Heinrich - Royal Diamond. Han har tyvärr varit lite skadad senaste tiden men är nu friskförklarad och påväg igång! Danny och Rune ligger ungefär på samma utbildningsnivå, det vill säga börjat nosa på samling, byten etc. Rune är i alla fall en av mina favorithästar i stallet, en rörlig och snygg häst att se på.
 
 
En annan Emma har ett sto som heter Wild Rose, född 2008 e. Weltregent - Longchamp. "Wilma" har tyvärr varit skadad men är även hon frisk och under igångsättning nu! En jätteflott dressyrhäst som kommer att bli super i framtiden.
 
 
Elin som fortfarande rider ponny har stoet Diglett f. 2001 e. Orchis Morio - Gimmic - Immer. En ponny som Elin tävlar på nationell FEI-nivå och nu rider sista året på. Vi håller tummarna för kval till SM i år!
 
 

That looks nice.

Kul inlägg :) mer sånt!

Kul inlägg!!:) bra blogging nu:)

Åh, Wild Rose tänkte jag provrida när jag letade häst i mars förra året. :) Kan du Inte skriva mer om henne? :)

Har någon av dom bloggar? :)

Nämen titta! Ponnyn är ju halvsyskon till min lilla bruna ue: Gimmic - Immer :)

Snygga hästar! RR har nästan samma stam som min. Finns det inga "tanter" med fina hästar i ditt stall?

Åhh gråskimmeln är ju underbart fin! <3 =) Saknar hästar så..

Vad fin skimmeln på tredje bilden är! :D




Kom ihåg mig?