Kvällsjobb

Wiih nu kör vi sista passet i backen, sedan blir det långhelg med ledigt! Har massor av roligt inplanerat så kommer nog att bli en klockren helg med massor av umgänge med bra folk, utgång och så vidare. Har även plockat med mig min egen dator till backen idag så placerade den bredvid kassan och tänkte hinna köra lite möbelkikande mellan kunderna! Det går sådär haha... Men brukar bli lugnare efter att första liftkorten har gått :)
 
Någon tyckte att det lät tidigt att tävla i april när han sätts igång under mars månad, men jag kanske förklarade lite för dåligt. Om 30 dagar, det vill säga den 20 mars, kommer han att vara igångriden i alla gångarter. Efter det är det fritt fram att rida skolor och trimma på precis som vanligt, så att tävla under april känns inte tidigt. Rörelserna kan vi ju och första tävlingarna ska han mest joggas igenom programmen med försök att hålla honom på mattan. Det blir inget "maxande" eller så, utan några tävlingar där han får busa av sig utan press. Ungefär som om vi skulle rida igenom programmet hemma bara. Hoppas det blev mer klarhet i det då!
 
 

Efter att min egen häst varit halt (knäledsinflammation höger bak) tävlade han relativt snabbt efter igångsättning men gick då en LB (tränar på MSV B-nivå) bara för att "träna på att tävla" (han blir väldigt spänd).
Så absolut kan man börja tävla ganska snabbt men enligt mig på en ganska låg nivå. Din plan är kanske densamma?

Det är ju inte så att han har varit "skadad" speciellt lång tid heller, så han har ju säkert inte tappat så mkt! Jag tror säkert Frida rider klokt ;)




Kom ihåg mig?