Buuurrr

Helt galet kallt ute. Vill fly fältet och åka utomlands bums! Eller kanske gå i ide till våren... Också en tänkbar idé för tillfället. Känner mig helt klart bättre nu i alla fall! Febern verkar vara borta och halsen gör inte lika ont längre. Jobbar onsdag-torsdag och sedan är jag ganska mycket ledig. Har några pass på boendet över helgen vilket ska bli jätteroligt, var så längesedan! En kontrast till snowpark-jobbet.
 
Tänkte även höra lite om det är något speciellt ni skulle vilja läsa om i hästväg? Var ganska längesedan jag skrev något ordentligt hästrelaterat inlägg. Har lite idéer som nog kommer upp framöver, men ni får gärna bidra med önskningar! Har även funderingar på att lägga ut lite fin utrustning till salu här... Mycket i grymt bra skick som inte använts så mycket på grund av fel storlek eller annat. Ska gå igenom stallskåpet imorgon!

Gärna mer bilder på din utrustning överlag :)

Kan du inte lägga upp ett inlägg om dom dressyrhästar som står på falu rk? skriva lite info om dom och typ en bild :) menar sånna som är "lite duktigare"

Moa

Detta kanske är ett känsligt ämne (helt förståeligt) men kan du inte skriva om "sista dagen" med Klas? Jag står i en situation där jag måste ta bort min bästa vän som jag har ägt i 6 år, men han blir inte bra från sin skada :( Funderar så mycket på sista dagen... Det hade nästan varit lättare att behöva ta bort honom akut än att planera det. Hur gjorde du? Tog du avsked av honom innan eller vad du med? Kram

Ida

JA jag vill att du ska sälja lite saker! hahaha :D

Hur det går till att importera en häst, vad man ska tänka på, tips mm. Vore kul att läsa :)

Självklart vill du sälja ;) vad ska jag annars lägga alla pengar på




Kom ihåg mig?