Huanemej

Ett illavarslande kuvert från Hästkliniken Romme låg i brevlådan. Räkningen! Kom tillsammans med telefonräkning, passande. Jag som tycker att den kan vara dyr, jo tjena.
 
6104 kr, men då betalade försäkringsbolaget 2862 kr. Slutsumma att betalas av mig alltså 3242 kr. Och inte är vi klara ännu inte! Nej Li Johansson är bokad till den 29:onde och där ryker en tusenlapp (kiropraktik). Sedan har vi återbesök också... Jag kommer att erkänna mig ruinerad inom en snar framtid. Men vad gör man inte, hästen är viktigare än alla krogbesök och fina kläder i affären. Får helt enkelt vänta med bilköp till nästa lön också.
 
 

Återbesöket brukar ju iallafall inte bli så dyrt eftersom man redan betalt självrisken. :) Hoppas han är ok då så ni kan köra på!

Nackdelen med att ha hast...

Usch och fy för dyra vet. besök! Men det viktigaste är trots allt att hästen mår bra :)

Li ger faktura på 30 dagar from den dagen hon mejlar den till dig, de blev typ 5 dagar efter Blondies behandling, superbra :)

Ida

Kiropraktorn jag har är SÅ BRA. han masserar, knäcker och sätter nålar (kommer inte ihåg namnet på det haha) för 600. Han har kunder i hela sverige =) till och med på gotland. bor lika långt ifrån falun som mig, 5 mil =) ett tips bara haha ;D




Kom ihåg mig?