Kvällsinlägg

Har precis käkat och nu blir det strax en promenad till stallet! Väntar bara på att mobilen ska laddas lite (där finns all musik jag lär ha i öronen om jag ska orka gå). Har hunnit med mycket bra saker idag och nu är humöret på topp. Danny vet jag inte riktigt vad jag ska göra med, förmodligen bara pussa på. Eventuellt en liten kvällsprommis om jag hittar sällskap! Är mycket trevligare att ge sig ut i mörkret om man har någon kompis att gå med. Jag är lite mörkrädd (haha) och nu när snön har regnat bort kan det vara skönt att inte vara ensam med en smårädd häst i mörka skogen.
 
I kväll blir det Pretty Little Liars-avsnitt! Jag är hack i häl på avsnitten som släpps i USA och följer säsong 2 slaviskt. Så spännande! Tycker att ni alla ska se den serien, från början såklart om ni inte sett förrut. Har en kompis, Stina, (som för övrigt är den som har gjort min design) som följer så vi hetsar varandra varje gång ett nytt avsnitt släppts haha! Åh, nu vill jag lägga mig i sängen med datorn på en gång... Men först: Danny.
 
Vi kör lite dagens look också... (lär ju passa på när jag inte ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig som jag oftast gör under lediga dagar).
 
 

Dit hår... O.o visst är det inte lös-hår?

Åh herreguud vad du är vacker!!

M

man ser på ansiktsformen att du tappat i vikt.. tycker du var väldigt lagom innan så akta så du inte "försvinner" .. :p

Shit vad fint hår du har! ( Du är också fin!)

Säsong 3 menar du?;)

Men vaffan M så sjukt onödig kommentar!

Snyggfan!

L

Wow, vilket vackert hår!

Fin blogg du har! Gå gärna in på min blogg och läs om min prao i Köpenhamn! ;)

Lite upprörd över att inte få se mer av Toby och Spencers drama!!!

Gah ditt hår!! :O

omg, har du löshår eller är det sådär fint? <3




Kom ihåg mig?