Kvällsrast

Spenderar kvällen med Therese som jobbar på samma avdelning som mig ikväll! Är alltid lika roligt att jobba med hästmänniskor för då finns det alltid så mycket att snacka om. Hon tränar sin häst enligt PNH - naturlig hästhantering och det är spännande att höra om hennes sätt att arbeta sin häst. Dessutom är hon en partyglad tjej i samma ålder som mig, så det blir roliga kvällar på jobbet när hon är här. Senaste krogbesöket måste givetvis diskuteras ;)
 
Har haft en lugn dag! Gillar dessa långa pass faktiskt, när man är inställd på att man ska vara här hela dagen så flyter det på ganska bra. Snart hem och mysa! Klockan 10.00 imorgon förmiddag ska Danny behandlas. Skriver såklart om det efteråt, ska bli spännande att se vad hon säger om honom. Jag tror absolut att en equiterapeut kan lösa problem som märks i ridningen, men samtidigt förespråkar jag alltid i första hand veterinär. Nu är ju Danny redan kollad och behandlad utifrån dom problemen som hittades där. Nästa steg är alltså detta! Spännande. Skriver som sagt mer i morgon.
 
 

Spännande med PNH! Vore kul om du skrev lite mer om lite "alternativ" träning, typ tankar och erfarenheter :)
Gillar verkligen din blogg!

J

Kan du inte skriva lite om hur du hittade Danny? Lite tips på var man kan hitta bra annonser, hur man hittar fram till bra hästhandlare osv. Jag håller själv på att leta häst, och jag blir GALEN på den här djungeln. Kontakter har jag, och de letar högt och lågt men jag vill vara delaktig själv också. Men var ska jag börja?!

Lycka till med Danny i morgon!

Samma här för mig som för dig -blev bokad på jobb, precis när jag svängde in vid stallet, helt inställd på ett ridpass... Bara att planera om och mocka fort som attan...
Ska även jobba imorgon så min sovmorgon blev stallmorgon istället för att hinna innan jobb..

Minns ett inlägg där du skrev att du "böjt" till pannbandet på tränset, kan du inte förklara hur du gjorde det? Pannband är så satans dyra, speciellt de som är svängda!

Jättefin blogg! :)




Kom ihåg mig?