Många tårar

När jag kom hem igår så låg det ett paket i hallen. Det hade kommit med posten under tiden som vi var borta... Som jag tidigare skrivit så fick Malin som köpte Köhls Fidolina av mig ta det värsta beslutet man kan ta som hästägare - att ta bort sin häst, sin bästa vän. Efter en skada som "Fiddo" inte kunde bli bra från fick hon göra min Klas sällskap uppe i hästhimlen.
 
Malin sparade tagel från Fiddos svans och i paketet låg ett armband, gjort av svansen. En handskriven lapp med texten "Hej Frida! Här får du en liten julklapp av mig, ett armband av Fiddos tagel. Jag vet hur mycket hon betydde för dig, minst lika mycket som för mig. Så här får du en liten del av älskade Fiddo som du kan bära med dig överallt. God jul önskar Malin ♥"
 
Tårarna rann och det gör dom fortfarande. Armbandet är magiskt fint och det känns verkligen som att ha en liten del av Fiddo nära...
 
Sanningen är den att jag har sparat massor av Klas tjocka, blanka svans. Klippte av det innan han togs bort och det ligger ihopflätat i en byrålåda. Tog säkert ett halvår innan jag tog upp det därifrån, och när jag väl tog fram det forsade tårarna. Sedan dess har jag inte rört byrålådan förrän nu, när jag faktiskt kände att jag var redo igen. Tanken är såklart också att det skulle bli ett armband, men jag har inte varit "färdig" för det ännu. Igår när jag plockade fram det blev det samma känslostorm, tårarna forsade och tusen minnen. Jag lade tillbaka det lika fort och nu vet jag inte riktigt hur jag ska göra. Det gör så förbannat ont att se dom där svarta, blanka tagelstråna och tanken på att lägga det i ett kuvert till tjejen som gör armbanden känns tufft. Tänk om det försvinner på posten? Mitt närmsta minne till Klas...
 
Här är i alla fall det underbara armbandet med Fiddos tagel....
 
IDA

Gud vad vacker och underbart snällt av tjejen! :)

När jag tog bort min ponny i april förra året klippte jag också av en bit av svansen som ett minne. Tog väldigt lång tid innan jag kunde ta upp taglet ur lådan men när jag väl tog mod till mig och beställde en av mina högst värderade ägodelar. Nämligen en ring i guld från Nannasalmi. Är helt fantastiskt att kunna bära med sig henne när som helst och den är så himla fin. Här kan du se en bild (http://warnmarks.se/?p=1428).

Åh så fint :)

Gud nu börjar jag också böla! Va fint gjort!! Jag har också sparat tagel av en häst jag fick ta bort, måste ta mig samman och skicka iväg :)

Fint! Men kolla https://www.facebook.com/nannasalmi.design

Har en liten fläta från Happys svans också, ska skicka iväg de till hon som gör armbanden..men har inte blivit av än. Det är jobbigt som sagt :/ kram!

Så himla fint gjort!
Nu är det så att jag måste ta bort min häst som är skadad, och har tänkt mig att göra samma sak son ett fint minne. Vart skickar du taglet? Man vill ju skicka till någon som är seriös så man inte blir av med det minnet ...
Älskar din blogg :)

Satt och lyssnade på "ledsen" låt och nu denna text
då kom tårarna också!

är det någon som vet vart man lämnar taglet någonstans? :)

gud va fint har du skickat ivag det och någon har gjort det eller har du gjort det själv




Kom ihåg mig?